Survivor – Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor – Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” από τον Άγιο Δομίνικο

Ποιο πρόσωπο θα χαιρετίσει το φετινό Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης. Χάνει σύμμαχο ο Αλέξης Παππάς;

Ακόμη ένα πρόσωπο αναμένεται να χαιρετίσει το φετινό Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το βράδυ της Τετάρτης τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι είναι και αυτή την εβδομάδα τέσσερις. Από την κόκκινη ομάδα, η κάλπη ανέδειξε υποψήφιο για έβδομη φορά τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε την ατομική ασυλία υπέδειξε την Ελευθερία Ελευθερίου ως δεύτερη υποψήφια. Στο μπλε στρατόπεδο, η ψηφοφορία έφερε τον Κώστα Παπαδόπουλο στην ίδια επισφαλή θέση, στην οποία, λίγο αργότερα, προστέθηκε και ο Παύλος Γαλακτερός μετά από υπόδειξη του Νίκου Μπάρτζη (είχε επίσης ασυλία). Στους μπλε, άλλωστε, η ψηφοφορία ήταν αντρική υπόθεση, καθώς μετά την ενεργοποίηση του “κανόνα των δύο”, οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελένη Χαμπέρη δεν μπορούσαν να ψηφιστούν.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες και με τα οποία συμφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Πρωινό”, από το φετινό Survivor θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, μία εξέλιξη-έκπληξη, καθώς η παίκτρια της μπλε ομάδας εμφανιζόταν μέχρι σήμερα αρκετά ισχυρή στην προτίμηση του κοινού. Η ίδια πάντως, δεν είχε καλή αγωνιστική παρουσία το τελευταίο διάστημα, πράγμα που εξέφρασε με έντονο τρόπο το βράδυ της Τρίτης, όπου εμφανίστηκε έξαλλη να πετά αντικείμενα και να χτυπά τον πάγκο μετά από μία ακόμη ήττα της,

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η παίκτρια που, ειρήσθω εν παρόδω είχε νέο λεκτικό επεισόδιο με τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη στο επεισόδιο της Τρίτης, τότε ο Αλέξης Παππάς θα χάσει έναν σημαντικό σύμμαχο, τον οποίο συχνά-πυκνά μέχρι σήμερα καταφέρνει να έχει στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα