Survivor 4: Οργή κατά του Παππά για το “Τζέιμς είσαι σάπια τομάτα” – Φάουλ της παραγωγής

Survivor 4: Οργή κατά του Παππά για το “Τζέιμς είσαι σάπια τομάτα” – Φάουλ της παραγωγής

Όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα σοβάρεψαν πολύ στο συμβούλιο, με τον Σάκη και τον Αλέξη να προχωρούν σε επίθεση προς τον Τζέιμς

Απίστευτη ένταση ξέσπασε και πάλι στο συμβούλιο του Survivor με τον Αλέξη Παππά να προχωρά σε ευθεία επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς για ακόμη μια φορά κατά την προσφιλή του συνήθεια.

Ο Παππάς ξεδίπλωσε μια στοχευμένη επίθεση προς τον Τζέιμς, τον οποίο και θεωρεί ως τον πιο δυνατό αντίπαλό του από πλευράς των Μπλε, χαρακτηρίζοντάς τον εκ νέου ως “σαθρό χαρακτήρα” αλλά και “σάπια τομάτα”.

Αφορμή για όλα αυτά ήταν ένα ψάρι το οποίο ψάρεψε ο Τζέιμς, και ενώ αρχικά το πρόσφερε στην Κόκκινη Ομάδα, εν συνεχεία το πήρε για να το δώσει στη δική του παρέα.

Η απάντηση του Τζέιμς ήταν πως δέχεται συνεχώς επιθέσεις από τον Παππά για το οτιδήποτε κάνει. “Νομίζω πραγματικά πως αν βρέχω τα μαλλιά μου και τα κάνω πίσω, και αυτό έχει να κάνει με στρατηγική” είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να απαντήσει πάντως στους βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Τον λόγο πήρε ο Νίκος που υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στην ατάκα “σάπια τομάτα”, δεν αντέδρασε κανείς.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλαπλά σχόλια στο Twitter. Πολλοί στηλίτευσαν το ότι η παραγωγή δεν έδωσε τον λόγο στη Νικολέττα που είχε αντίθετη άποψη σχετικά με το τι έγινε με το ψάρι του Τζέιμς, παίρνοντας διαφορετική θέση από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Ακόμη, καυτηριάστηκε και η στάση του Γιώργου Λιανού, καθώς όπως εύστοχα σημειώνουν οι χρήστες των social media, η ρητή εντολή είναι να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί, και παρά την εντολή αυτή ο Παππάς συνεχίζει την παγιωμένη πρακτική του.

Ακόμη, σχολιάστηκε έντονα το γεγονός πως τον λόγο πήραν κατά κόρον ο Παππάς και ο Τριαντάφυλλος, χωρίς να δίνεται η ευκαιρία σε άλλους παίκτες να τοποθετηθούν για πράγματα που τους αφορούν.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως ο Παππάς έχει διαρκώς πρόβλημα με τον Τζέιμς λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει με τον Ηλία, ενώ την ίδια ώρα σχέση έχουν αναπτύξει και ο Σάκης με τη Μαριαλένα, κάτι που δείχνει να μην τον αφορά (για την ώρα).

Αυτό που μπορούμε εμείς να σχολιάσουμε είναι πως η παραγωγή του show θα έπρεπε να πάρει θέση τουλάχιστον για τον χαρακτηρισμό “σάπια τομάτα” που στοχεύει -κατά τα λεγόμενα του Παππά – στον χαρακτήρα του Τζέιμς αλλά φτάνει και στα όρια του ρατσισμού, παραπέμποντας στην εμφάνιση του Τζ. Καφετζή. Δεδομένου ότι δεν προκρίνεται το bullying εντός του παιχνιδιού, τα πράγματα θα έπρεπε να έχουν εξελιχθεί με έναν άλλο τρόπο.

Θυμίζουμε πως με ανάλογες επιθέσεις είχε ξεσπάσει ο Παππάς και προς την Ελευθερία (που πλέον είναι με το μέρος του) αλλά και προς την Άννα Μαρία την οποία είχε αποκαλέσει “καρκίνωμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα