Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας
Survivor 5 Instagram/survivorgreece

Εν μέσω μεγάλης έντασης Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται ξανά στον στίβο μάχης του Survivor για την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Με αρκετή ένταση, ανατροπές και βαριές καμπάνες κυλάει η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι αγωνίζονται στο επεισόδιο της Τρίτης (03/05) για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι σχέσεις των παικτών της Μπλε ομάδας βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και, όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων και των τσακωμών και παραμένει απομονωμένος από την ομάδα του.

Η ένταση κορυφώνεται στον στίβο μάχης με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη να έρχονται σε μετωπική σύγκρουση μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν ίσως το πιο σημαντικό έπαθλο του παιχνιδιού και να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που θα το καταφέρει αυτό θα είναι τελικά οι Μπλε, οι οποίοι και θα καταρρίψουν το σερί νικών των Κόκκινων.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (03/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα