Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία
Στιγμιότυπο από το Survivor instagram @survivorgreece

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (26/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, οι παίκτες των δύο ομάδων συνασπίζονται, με στόχο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στους παίκτες της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, η ελληνική μπλε πλευρά θα έχει συμπαίκτες τους all-star από την ομόχρωμη τουρκική και αντίστοιχα οι Κόκκινοι. Πρόκειται, λοιπόν, για έναν μεικτό αγώνα των δύο πλευρών.

«Θα έχουμε ένα τεράστιο έπαθλο», ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού προς τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες δείχνουν ενθουσιασμένοι που θα αναμετρηθούν με τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του τουρκικού Survivor, διεκδικώντας ένα τεράστιο έπαθλο.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (26/05)

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία

Η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται με ένα μεγάλο έπαθλο, το οποίο θα κριθεί στο αγώνισμα Ελλάδας – Τουρκίας. Η ελληνική μπλε πλευρά θα έχει για συμπαίκτες τους παίκτες από την ομόχρωμη τουρκική ομάδα και αντίστοιχα οι Κόκκινοι.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Μπλε των Ελλήνων και των Τούρκων θα καταφέρουν να επικρατήσουν της αντίστοιχης Κόκκινης μεικτής ομάδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα