Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star Glomex

Τον πρώτο υποψήφιο παίκτη θα μάθουμε στο Survivor All Star της Κυριακής. Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και ποια νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι.

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο με νέα πρόσωπα, ανατροπές αλλά και αρκετές εντάσεις επιφυλάσσει το Survivor All Star της Κυριακής (22/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μετά το trailer που έχει δημιουργήσει σάλο τόσο εντός όσο και εκτός Survivor, λόγω των πλάνων που δείχνουν τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα να συναντιούνται κρυφά στο δάσος, το αποψινό επεισόδιο επιστρέφει με αρκετές εκπλήξεις, καθώς εκτός των άλλων θα έχουμε και νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το πολυπόθητο έπαθλο που θα τονώσει το ηθικό τους και θα τους δώσει περισσότερη δύναμη.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή “μάχη” ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, αφού οι Κόκκινοι θα είναι και πάλι οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας συνεχίζοντας το επιτυχημένο σερί τους.

Οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας”, στο καινούργιο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή (22/01), αναμένεται να δούμε την είσοδο τριών νέων παικτών.

Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι θα μπει ο Γιώργος Κόρομι από το Survivor 2021 που θα πάει στους Διάσημους, τον Κρις Σταμούλη από το Survivor 2021 που θα πάει στους Μαχητές και τη Ρία Κολοβού, που την είδαμε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019, η οποία θα πάει, επίσης, στους Μαχητές.

Υπενθυμίζεται πως την είσοδο του Γιώργου Κορόμι είχε προαναγγείλει το NEWS 24/7 πριν από λίγες μέρες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα “εισβάλει” στο παιχνίδι και η Χριστίνα Κεφαλά, επίσης, από το Survivor 2021.

Οι πηγές του NEWS 24/7 αναφέρουν πως η παίκτρια ταξίδεψε την Τετάρτη (18/01), για τον Άγιο Δομίνικο και η εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να γίνει σε περίπου 15 μέρες από τώρα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (22/01)

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor με παράλληλο έπαθλο φαγητού ξεκινά με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης. Όπως προαναφέραμε, τα spoilers θέλουν νικητές τους Κόκκινους και τους Μπλε να συγκεντρώνονται στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτός θα είναι, σύμφωνα πάντα με τα spoilers, ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα