Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Σοκ στο συμβούλιο του νησιού.

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (23/02) στον ΣΚΑΙ, όπου θα παρακολουθήσουμε μία ακόμη αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται, πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις και ανήκουν όλοι στους Κόκκινους. Πρόκειται για τους: Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μυριέλλα Κουρεντή.

Όπως είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 2022, οι περισσότεροι παίκτες από την ομάδα των Διασήμων θεωρούν ότι η Μυριέλλα Κουρεντή θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα.

Σχεδόν όλοι τάσσονται εναντίον της, αφού την κατηγορούν για ψέματα και ασυνεννοησία. Η ίδια βρίσκεται αφενός στο επίκεντρο των εντάσεων και αφετέρου διατείνεται πως το παιχνίδι είναι ατομικό και ότι αν μπεις στην τελική ευθεία του Survivor, μάχεσαι μόνος σου για τον εαυτό σου.

Ωστόσο, φαίνεται πως στο συμβούλιο του νησιού, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το συναρπαστικό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, θα επικρατήσει σοκ στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Αυτό θα γίνει γιατί, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ο οποίος μπήκε στο ριάλιτι πριν από μερικές μέρες.

Μάλλον, το γεγονός ότι ο Σάκης Αρσενίου συμμετείχε σε αρκετές εντάσεις με τους συμπαίκτες ήδη από την αρχή της εισόδου του στο παιχνίδι, δεν του βγήκε σε καλό.

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (23/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα