Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Ποιος θα πει "αντίο" στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των παικτών του Survivor, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/03) στον ΣΚΑΙ.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη προσπαθούν να συνηθίσουν το γεγονός ότι πλέον είναι αντίπαλες, ωστόσο, υπάρχουν διάφορες προστριβές μεταξύ τους. Οι επί τρεις μήνες “κολλητές»” φίλες, μόλις λίγες ημέρες μετά τον δραματικό αποχωρισμό τους, στρέφονται η μία εναντίον της άλλης. Το γυαλί ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Σοφιάννα δείχνει να έχει ραγίσει. Θα ξανακολλήσει, άραγε, μετά από όλα όσα καταλογίζει η μία στην άλλη;

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε τους Μπλε και τους Κόκκινους να “ρίχνονται” στη μάχη για άλλη μια φορά, στο τελευταίο αγώνισμα αυτής της εβδομάδας, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Ο στίβος μάχης θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού οι παίκτες θα κληθούν να κρατήσουν ένα βαρύ κορμό στους ώμους τους και να τον κουβαλήσουν. Όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, ειδικά οι Μπλε που χάνουν τις τελευταίες δύο μέρες.

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, θα μάθουμε ποιος παίκτης δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους από το κοινό και θα πρέπει να αποχωρήσει. Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι αυτός που θα εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (23/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα