Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Εντάσεις αναμένονται στο νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (04/05) στον ΣΚΑΙ, ενώ απόψε θα μάθουμε τον παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είδαμε στο trailer, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Βρισηίδα Ανδριώτου θα έρθουν σε ρήξη, ενώ ο πρώτος θα κατηγορήσει την δεύτερη για “χυδαία επίθεση” εκ μέρους της.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία του αποψινού επεισοδίου θα είναι το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, καθώς οι παίκτες θα έχουν τα πόδια τους δεμένα με αλυσίδες.

Αυτό θα δυσκολέψει ιδιαίτερα και τις δύο ομάδες, οι οποίες θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν, ενώ τα spoilers που κυκλοφορούν αναφέρουν ως νικητές τους Κόκκινους.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Βρισηίδα Ανδριώτου, Σοφιάννα Αβραμάκη, Τάκης Καραγκούνιας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, στο σημερινό συμβούλιο θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (04/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα