Survivor Spoiler: Αυτός θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτός θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία
Survivor Greece / Facebook

Ανατροπές στα αγωνίσματα και εκπλήξεις στην ψηφοφορία του Survivor της Τρίτης. Τα spoilers για ασυλία και κάλπη.

Συναρπαστικό αναμένεται το Survivor της Τρίτης, με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, εκπλήξεις, αλλά και εντάσεις μεταξύ των παικτών. Παράλληλα, εκτός από τη δεύτερη ατομική ασυλία θα προκύψει και η δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων και των τσακωμών θα βρεθεί για άλλη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα δεχτεί “πυρά” από μεγάλη μερίδα παικτών. Ο παίκτης των Κόκκινων δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και το κλίμα στην ομάδα του είναι εξακολουθεί να είναι τεταμένο.

Survivor Spoiler: Αυτός παίρνει τη δεύτερη ατομική ασυλία

Λίγο αργότερα, οι οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρεθούν στον στίβο μάχης για ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας, όπου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό, συνεπώς κάθε παίκτης αγωνίζεται για τον εαυτό του. Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας την απέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο γνωστός ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να πάρει και τη δεύτερη ασυλία.

Survivor Spoiler: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του νησιού, θα παρακολουθήσουμε μια κρίσιμη ψηφοφορία για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε τη Δευτέρα ο Σπύρος Μαρτίκας για ακόμα μία φορά.

Ποιος κερδίζει απόψε τη δεύτερη ατομική ασυλία στο Survivor; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα