Survivor Spoiler: Μπλε ή Κόκκινοι; Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler: Μπλε ή Κόκκινοι; Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία
Survivor All Star glomex

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Survivor All Star της Δευτέρας (20/02) καθώς Μαχητές και Διάσημοι συμμετέχουν σε ένα ακόμα συναρπαστικό αγώνισμα που απαιτεί καλή συνεργασία. Η ομάδα που κερδίζει και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η είσοδος των έξι παικτών στο Survivor All Star και συγκεκριμένα της Ελευθερίας Ελευθερίου στην ομάδα των Διασήμων, η οποία ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τον Μάριο Πρίαμο και έλυσαν τις προσωπικές τους διαφορές on camera, έφερε εντάσεις στους παίκτες του reality επιβίωσης που δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστούν άμεσα.

Με τους Κόκκινους να χάνουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο χθεσινό αγώνισμα και να έρχονται στην άβολη θέση να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Διάσημους σε ένταση και την κόντρα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Σπύρο Μαρτίκα να μαίνεται.

Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (20/02) οι συζητήσεις στην παραλία των Μπλε μετά τη χθεσινή τους νίκη αφορούν όχι μόνο την αγωνιστική κατάσταση των Κόκκινων αλλά και τα θέματα που άνοιξε η συνύπαρξη του Μάριου με την Ελευθερία.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Το αποψινό αγώνισμα ασυλίας φέρνει τις δύο ομάδες σε ένα στίβο μάχης που απαιτεί καλή συνεργασία από τους παίκτες του reality.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι επιστρέφουν στις νίκες και επικρατούν έναντι των Μπλε, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Μπλε έρχονται στην άβολη θέση της ψηφοφορίας, από την οποία προκύπτει το όνομα της Μελίνας Μεταξά, που τίθεται ξανά στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ως η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (20/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα