Survivor All Star: Ο αποκαλυπτικός διάλογος Ελευθερίου – Πρίαμου που δεν έδειξαν οι κάμερες

Survivor All Star: Ο αποκαλυπτικός διάλογος Ελευθερίου – Πρίαμου που δεν έδειξαν οι κάμερες

Έντονη στιχομυθία μεταξύ Ελευθερίας και Μάριου off camera είδε το φως της δημοσιότητας. Πώς συνεχίστηκε η κόντρα και τι ειπώθηκε για την παραγωγή.

Η Ελευθερία Ελευθερίου εισέβαλε στο Survivor All Star με… άγριες διαθέσεις, επαναφέροντας το “σκάνδαλο” Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Καλύβα λόγω του δικού της παρελθόντος με τον Κύπριο παίκτη.

Πέρα από το ξέσπασμα της τραγουδίστριας στον Μάριο, η ένταση και ο μεταξύ τους καυγάς φαίνεται πως δεν περιορίστηκε σε όσα είδαμε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά συνεχίστηκε και εκτός κάμερας.

Αυτό αποκάλυψε ο ρεπόρτερ Νίκος Παρτσώλης στο “Πρωινό μας”, φέρνοντας στη δημοσιότητα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δυο τους off camera.

Αγόρι μου, έχεις καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δε με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασα ένα μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;”, λέει η Ελευθερία, με τον Μάριο να τη ρωτά: “Θες να σου εξηγήσω εγώ;”.

Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα στην καλύβα με την Καρολίνα”, επανέρχεται η Ελευθερίου, με τον Πρίαμο να τα… ρίχνει στην παραγωγή: “Δεν ήταν τίποτα, δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή“.

“Ποια παραγωγή αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω; Δε ντρέπεσαι;”, αποκρίθηκε σε έξαλλη κατάσταση η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα