Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή την εβδομάδα. Ποιοι παίκτες θα "συνοδεύσουν" τον Σπύρο Μαρτίκα στην ψηφοφορία αποχώρησης του κοινού.

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Δευτέρας (07/03) του Survivor στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Οι σχέσεις των Μπλε δεν είναι ιδιαίτερα καλές, ενώ θα επικρατήσουν εντάσεις και στο επίκεντρο θα βρεθεί η Σταυρούλα, για κάποια αρνητικά σχόλια που έκανε για την Ασημίνα.

Απόψε, οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2022 θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, στο δεύτερο αγώνισμα ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler, νικητές του αγωνίσματος θα είναι πάλι οι Κόκκινοι και έτσι οι Μπλε θα αναγκαστούν να βρεθούν ξανά στην κάλπη.

Υπενθυμίζεται πως χθες αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ απόψε θα μάθουμε ποιοι θα τον “συνοδεύσουν”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν η ψηφοφορία των Μαχητών θα “βγάλει” τον Σάββα Κάλφα ως τον δεύτερο υποψήφιο, ενώ η Θωμαή που κέρδισε την ατομική ασυλία θα υποδείξει την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (07/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα