Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία – Ο τρίτος υποψήφιος

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία – Ο τρίτος υποψήφιος
Survivor 4 ΣΚΑΙ

Ανατροπή στο νέο επεισόδιο του "Survivor 4". Ποιος θα καταφέρει να εξασφαλίσει την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο.

Σκληρή “μάχη” για την τρίτη ασυλία της βδομάδας θα δώσουν το βράδυ της Τετάρτης (16/06) οι παίκτες του “Survivor 4”, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο κολιέ ασυλίας είναι οι: Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της βδομάδας, μετά από υπόδειξη του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές την ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο Σάκης Κατσούλης θα καταφέρει να επικρατήσει για τρίτη σερί φορά και να πάρει και αυτή την ατομική ασυλία.

Όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης πρόκειται να υποδείξει για τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο “Survivor 4” τον Γιώργο Κορόμι.

Υπενθυμίζεται, ότι οι αποχωρήσεις πραγματοποιούνται πλέον τις Κυριακές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν δύο ακόμη μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα