Survivor: Σπόντα Νάργες σε Λιανό – “Γιατί δε σηκώνεις το τηλέφωνο;”

Survivor: Σπόντα Νάργες σε Λιανό – “Γιατί δε σηκώνεις το τηλέφωνο;”
Παράπονα έκανε η Λάουρα Νάργες στον Γιώργο Λιανό, σε guest εμφάνισή της στο Survivor glomex

Η Λάουρα Νάργες έκανε guest εμφάνιση στο Survivor 4 και ένα παράπονό της ξάφνιασε τους πάντες. Η αντίδραση του Γιώργου Λιανού.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4 μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους Μπλε και τους Κόκκινους με το “Πόσο γάτα είσαι;”, όπου celebrities εμφανίστηκαν μέσω κάμερας από την Ελλάδα, με στόχο να διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι λέξεων μαζί με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Δούκισσα Νομικού, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Τάσος Τρύφωνος, η Λάουρα Νάργες, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους διαγωνιζόμενους και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ στην οθόνη εμφανίστηκε η Λάουρα Νάργες, ένα απρόοπτο συμβάν ξάφνιασε τους πάντες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε τα παράπονά της στον Γιώργο Λιανό, αναφέροντας: “Σε έχω πάρει 100 τηλέφωνα, γιατί δε μου τα σηκώνεις. Δε σε παίρνω για spoilers, σε παίρνω να σου ευχηθώ για το μωράκι”.

Ο παρουσιαστής μετά τη σπόντα ήρθε σε μια μικρή αμηχανία, ενώ ευχαρίστησε τη Λάουρα για τις ευχές. Στο τέλος του παιχνιδιού Ελένη Χαμπερη και Λάουρα Νάργες κέρδισαν, με την πρώτη να απολαμβάνει ένα γλυκό με τους φίλους της.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα στο 3ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα