Survivor – Στατιστικά: Ο καλύτερος παίκτης και το φετινό “παλτό”

Survivor – Στατιστικά: Ο καλύτερος παίκτης και το φετινό “παλτό”
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Τα αναλυτικά στατιστικά του Survivor All Star. Ποιος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και ποιος στον "πάτο".

Το φετινό Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η επιτυχία του Survivor All Star οφείλεται στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι πολύ από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Ποιοι, όμως, έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής στα αγωνίσματα;

Survivor All Star: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουμε να φιγουράρει με διαφορά στην πρώτη θέση ο Σάκης Κατσούλης, με ποσοστό νικών 80%. Ο παίκτης είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θεωρείται έναν από τα μεγάλα φαβορί για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Στον αντίποδα βλέπουμε τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να δείξει την αγωνιστικότητά του στην πίστα. Συγκεκριμένα, το ποσοστό νικών του φτάνει μόλις το 31,6%.

Survivor All Star: Τα στατιστικά των γυναικών

Σημειώνεται ότι η γυναίκα με τα καλύτερα στατιστικά είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Το ποσοστό νικών της ανέρχεται στο 74,1%.

Από την άλλη, η παίκτρια με τα χειρότερα στατιστικά είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία φιγουράρει στην προτελευταία θέση της γενικής κατάταξης, με ποσοστό νικών στο 37,5%.

Survivor All Star: Τα αναλυτικά στατιστικά των 22 παικτών

WWW.SURVIVOR-GREECE.GR

WWW.SURVIVOR-GREECE.GR

WWW.SURVIVOR-GREECE.GR

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα