Survivor: Συγκινήθηκαν με την επικοινωνία οι Κόκκινοι – Χαμός με τη “δημοπρασία” του Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor: Συγκινήθηκαν με την επικοινωνία οι Κόκκινοι – Χαμός με τη “δημοπρασία” του Ατζούν Ιλιτζαλί

"Σκληρή" μάχη στο αποψινό αγώνισμα του Survivor All Star για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Η "δημοπρασία" του Ατζούν Ιλιτζαλί που ξεσήκωσε τις δύο ομάδες.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (22/03) στον ΣΚΑΙ.

Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση, οι Διάσημοι βρέθηκαν με τους περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor: Οι υποψήφιοι αισθάνονται αδικημένοι

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, σχολίασε στην κάμερα του Survivor την υποψηφιότητά του, θεωρώντας την άδικη.

“Άλλη μία υπέροχη μέρα εδώ στον Άγιο Δομίνικο ξεκινά. Μεγάλη αλλαγή, είμαι πλέον υποψήφιος από το χθεσινοβραδινό συμβούλιο που χάσαμε. Βγήκα εγώ, ο Σπύρος και η Ελευθερία. Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν μια στυμμένη λεμονόκουπα. Πήραν ό,τι ήταν να πάρουν, ψαράκια, νίκες. Αλλά δεν ήταν ομόφωνη η ψήφος, ήταν από τρία άτομα. Δόξα τω Θεώ, δεν ήθελε όλη η ομάδα να φύγω, ήταν τρία άτομα αυτά” είπε με ένα μειδίαμα στα χέιλη ο παίκτης.

Όμως, αδικημένοι αισθάνθηκαν και οι άλλοι δύο υποψήφιοι που βγήκαν χθες από την κάλπη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου. Οι δύο παίκτες δήλωσαν πως δεν καταλαβαίνουν γιατί ψηφίστηκαν, αφού φέρνουν νίκες στα αγωνίσματα.

Την ίδια στιγμή, στην ομάδα των Μπλε, το κλίμα παρέμεινε τεταμένο μετά από τις συνεχείς εντάσεις με τον Τάκη Καραγκούνια, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μάλιστα, να ξεκαθαρίζει πως αν ο παίκτης παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης δεν θα κάνει στενή παρέα πλέον μαζί του, καθώς δεν συμφωνεί με τα λόγια και τις συμπεριφορές του.

Survivor: Ποιοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από τους τρεις αγώνες ασυλίας, οι Μπλε και οι Κόκκινοι “ρίχτηκαν” στη μάχη διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, που ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους.

Μετά από πολλές ήττες στους συγκεκριμένους αγώνες, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 10-7 και άκουσαν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους, με τους ίδιους να συγκινούνται ιδιαίτερα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ στην ομάδα των Μπλε, με την Εύη Σαλταφερίδου να μην καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς ήταν εκείνη που έπαιξε για τον τελευταίο πόντο του αγώνα.

Survivor: Το νέο παιχνίδι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Παράλληλα, ένα νέο παιχνίδι με τίτλο “Παιχνίδι δημοπρασίας στην Καραϊβική” έπαιξαν το βράδυ της Τετάρτης (22/03) οι Survivors στον Άγιο Δομίνικο! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνάντησε την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα και η διεκδίκηση για τα πιο απολαυστικά πιάτα ξεκίνησε, αφού όπως ξέρουμε κι από άλλες χρονιές, τα δώρα του Τούρκου παραγωγού είναι πάντα μεγάλα.

Οι παίκτες κάθε ομάδας έχουν στα χέρια τους ένα χρηματικό ποσό και με αυτό μπορούν στο πλαίσιο της δημοπρασίας να διεκδικήσουν το φαγητό που τους φαίνεται περισσότερο δελεαστικό.

Οι προσφορές “έπεσαν” βροχή και οι παίκτες που έκαναν τις καλύτερες, απήλαυσαν τα πιάτα τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα