Survivor Τελικός: Πόσα χρήματα έβγαλε συνολικά ο νικητής Σάκης Κατσούλης

Survivor Τελικός: Πόσα χρήματα έβγαλε συνολικά ο νικητής Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Survivor 4. Πόσα χρήματα συγκέντρωσε συνολικά από το παιχνίδι, μαζί με το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τον τίτλο του νικητή του Survivor 4, αλλά και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/7).

Πέρα από αυτά τα χρήματα, όμως, ο Σάκης Κατσούλης είχε κλείσει μια πολύ καλή συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί κατά την είσοδό του στο παιχνίδι, ενώ αργότερα οι δυο τους προχώρησαν σε νέο συμβόλαιο για μεγαλύτερη αμοιβή.

Έτσι, ο νικητής του Survivor 4 έχει, στην ουσία, κερδίζει πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά του επάθλου.

Σάκης Κατασούλης: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε από το παιχνίδι

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι τρεις περίπου εβδομάδες μετά την είσοδο του Ηλία Μπόγδανου και συγκεκριμένα στις 21 του περασμένου Φεβρουαρίου. Μάλιστα, για το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής του, οι αρχικές του απολαβές ήταν πολύ λιγότερες από αυτές του χθεσινοβραδινού του αντιπάλου, αλλά και μικρότερες από αυτές που λάμβανε τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, μέχρι τα τέλη του περασμένου Μαΐου είχε συμφωνήσει με την παραγωγή για ένα ποσό που κυμαινόταν μεταξύ 1.500-2.000 ευρώ, στη συνέχεια ωστόσο υπήρξε νέα συμφωνία για 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ποσό που λάμβανε μέχρι και το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι, σε αυτό το διάστημα των 4,5 περίπου μηνών, το ποσό που εισέπραξε συνολικά ο Σάκης Κατσούλης αγγίζει τις 40.000 ευρώ. Μαζί με τις 100.000 ευρώ που κέρδισε, ο νικητής του Survivor 4 συγκέντρωσε 140.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα