Survivor: Ξεσάλωσαν οι νικητές στο Μαϊάμι – Κλάματα στους ηττημένους

Survivor: Ξεσάλωσαν οι νικητές στο Μαϊάμι – Κλάματα στους ηττημένους
Survivor Glomex

Αυτή η ομάδα κέρδισε το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι. Πώς πέρασαν οι νικητές του μεγάλου αγώνα του Survivor. Το "καρφί" της Βρισηίδας για Άρη και Σοφιάννα.

Ένα τεράστιο έπαθλο περίμενε τη νικήτρια ομάδα στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04) στον ΣΚΑΙ.

Μετά από έναν δύσκολο και συναρπαστικό αγώνα, αλλά και ένα flag race που “έκοψε” την ανάσα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το ταξίδι στο Μαΐάμι που τους έταξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αυτό, φυσικά, έφερε απογοήτευση στους Μπλε, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά σε κλάματα.

Ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε πως η νικήτρια ομάδα θα έπρεπε να διαλέξει έναν παίκτη από τους Μπλε για να τους συνοδεύσει στο ταξίδι, ενώ ο εν λόγω παίκτης θα επέλεγε με τη σειρά του έναν συμπαίκτη του. Οι Κόκκινοι επέλεξαν τον Άρη Σοϊλέδη και εκείνος τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Μάλιστα, όταν οι Μπλε γύρισαν στην καλύβα τους, η Βρισηίδα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αντίδραση της Σοφιάννας Αβραμάκη, διερωτώμενη εάν έκλαιγε επειδή η ομάδα της έχασε το ταξίδι στο Μαϊάμι ή επειδή δεν την επέλεξε ο Άρης Σοϊλέδης για να πάει μαζί του. Άφησε, επίσης, αιχμές για τον ποδοσφαιριστή, ότι δεν τον ένοιαζε να χάσει η ομάδα του, γιατί έτσι κι αλλιώς θα τον επέλεγαν οι Κόκκινοι.

Survivor: Πώς πέρασαν οι Κόκκινοι στο Μαϊάμι

Οι Κόκκινοι πέρασαν απολαυστικές στιγμές κατά το ταξίδι τους στο Μαϊάμι, όπου διασκέδασαν, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα του Survivor. Το ταξίδι περιελάμβανε tour σε μοναδικά μέρη, φαγοπότι σε ελληνική ταβέρνα, ξεσάλωμα με χορό και τραγούδι πάνω σε λεωφορείο και πολλά ακόμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα