Survivor: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα επόμενα επεισόδια – Η ανακοίνωσή του

Survivor: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα επόμενα επεισόδια – Η ανακοίνωσή του
Γιώργος Λιανός ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα απουσιάζει στα επόμενα επεισόδια του Survivor, το οποίο θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες.

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας παρακολούθησαν χθες, Μεγάλη Τρίτη (19/04), οι τηλεθεατές του Survivor στον ΣΚΑΙ.

Το Survivor θα κάνει ένα διάλειμμα τις αμέσως επόμενες μέρες, λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, και θα επιστρέψει από την επόμενη βδομάδα.

Ωστόσο, στα επεισόδια που έρχονται, θα λείπει ο κεντρικός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και την θέση του θα πάρει ο διάσημος Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο παραγωγός του Survivor παρουσιάζειε κάθε χρόνο μερικά από τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ πάντα χαρίζει τεράστια έπαθλα στους παίκτες.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός:

“Εγώ θα λείψω για λίγες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά, θα είναι μια πολύ σπουδαία εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ – και σίγουρα και εσείς θα το χαρείτε – τον Ατζούν, ο οποίος θα έρθει να παρουσιάσει τα επόμενα έπαθλα, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά. Ζηλεύω πραγματικά που δεν θα είμαι μαζί σας, γιατί θα διεκδικήσετε υπέροχα έπαθλα, το τονίζω”.

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα