Survivor: Το κενό της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή και οι ανακοινώσεις που ξαφνιάζουν

Διαβάζεται σε 1'
Γιώργος Γκιουλέκας
Γιώργος Γκιουλέκας glomex

Γεμάτο ανατροπές επιστρέφει το Survivor της Κυριακής, με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή να μονοπωλεί τις συζητήσεις των παικτών του ριάλιτι. Τι θα δούμε από εδώ και πέρα.

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έπεσε σαν “βόμβα” στο Survivor και η επόμενη ημέρα βρίσκει τους παίκτες, ειδικά εκείνους με τους οποίους είχε έρθει κοντά, “μισούς”.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής (21/04) που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο στενός του φίλος Γιώργος Γκιουλέκας εμφανίζεται φανερά φορτισμένος και δηλώνει ξενερωμένος, αφού σε εκείνον είχε βρει το στήριγμά του.

Στο αγώνισμα ασυλίας, λίγο πριν οι παίκτες ριχτούν στη μάχη, ο Γιώργος Λιανός προβαίνει σε σημαντικές ανακοινώσεις, ξαφνιάζοντας τους παίκτες, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, πλέον οι μονομαχίες μπορούν να είναι και μεικτές. Μπορεί δηλαδή να έχουμε άνδρα αντίπαλο με γυναίκα, κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι τώρα.

Λίγο αργότερα, Κόκκινοι και Μπλε συναντιούνται στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου μεταξύ άλλων οι ηττημένοι θα κληθούν με την αρνητική τους ψήφο να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (21/04)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα