Survivor: Το Twitter ανακήρυξε ήδη νικητή τον Ηλία Μπόγδανο

Survivor: Το Twitter ανακήρυξε ήδη νικητή τον Ηλία Μπόγδανο
Ο Ηλίας Μπόγδανος του Survivor 4 glomex

Στην μάχη των τελευταίων γύρων του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος έχει έναν σημαντικό σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από το κοινό. 

Μόλις λίγες ημέρες μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 βρίσκονται οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού.

Στον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι έβαλαν τα δυνατά τους και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/6) η Μαριαλένα, ο Ηλίας και ο Κόρο μονομάχησαν για το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ ο Σάκης παρακολουθούσε τον αγώνα από τον πάγκο, εμψυχώνοντας ιδιαίτερα τη Μαριαλένα.

Οι τρεις παίκτες πάλεψαν για το δεύτερο εισιτήριο που δίνει απευθείας πρόκριση. Από τη μονομαχία των τριών, προέκυψε το ζευγάρι που θα αγωνιζόταν για την πρόκριση. Αυτοί ήταν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος , με τον δεύτερο ωστόσο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και να παίρνει τη νίκη με 7-1.

Survivor: Το Twitter στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανο

Στην μάχη των τελευταίων γύρων του παιχνιδιού, ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως έχει έναν σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από το κοινό.

Μετά την πρόκρισή του στον ημιτελικό μαζικές είναι οι αναρτήσεις στο Twitter, οι οποίες κάνουν λόγο για επικείμενη νίκη του τραγουδιστή. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις αντιδράσεις:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα