Survivor: Το Twitter αποθέωσε τη Βρισηίδα – “Δεν θα γλείψω τον Άρη για να μείνω στο παιχνίδι”

Survivor: Το Twitter αποθέωσε τη Βρισηίδα – “Δεν θα γλείψω τον Άρη για να μείνω στο παιχνίδι”
Βρισηίδα Ανδριώτου Glomex

Η Βρισηίδα Ανδριώτου "ξεμπρόστιασε" τις συμπαίκτριές της στο Survivor. Όσα δήλωσε για τον Άρη Σοϊλέδη, τη Σοφιάννα Αβραμάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και οι αιχμές που άφησε.

Την συμπάθεια των τηλεθεατών του Survivor φαίνεται πως έχει κερδίσει τον τελευταίο καιρό η Βρισηίδα Ανδριώτου, λόγω της μαχητικότητάς της και της προσπάθειάς της να μην εμπλέκεται στους καβγάδες.

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (19/04), η παίκτρια των Μπλε σχολίασε την στάση του Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι, αλλά και τα άτομα με τα οποία έχει έρθει κοντά.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να “γλείψει” ούτε τον ποδοσφαιριστή ούτε κανέναν άλλον άνδρα, προκειμένου να παραμείνει στο Survivor, αφήνοντας αιχμές για τις συμπαίκτριές της και ειδικά για τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

“Ο Άρης δεν έχει κάποιο μένος μαζί μου συγκεκριμένα. Απλώς θέλει τη Σοφιάννα στο παιχνίδι και όχι εμένα, γιατί με αυτήν είναι πιο κοντά. Κάθε βράδυ με αυτήν αράζει, του πλένει τα σώβρακα, του κάνει μασάζ, δεν ξέρω κι εγώ τι. Αυτό συμβαίνει και από την Κόκκινη ομάδα, που δεν με ήθελε η Ναυσικά. Οπότε, ο Άρης επηρεάζεται πάντα από μια γυναίκα. Είτε είναι η Σοφιάννα από την Μπλε ομάδα, είτε είναι η Ναυσικά από την Κόκκινη ομάδα, όποια γυναίκα δεν με γουστάρει, του “πιπιλάει” το μυαλό για να με διώξει. Κι αυτός επιλέγει τη γυναίκα που έχει δίπλα του”, ανέφερε η Βρισηίδα.

“Επειδή εγώ δεν είμαι γυναίκα που θα κάτσω να γλείψω κανέναν άντρα, δεν με ενδιαφέρει, δεν τον κοιτάω καν, δεν τον βλέπω… Δεν είμαι τέτοια. Οπότε, όποια γυναίκα είναι δίπλα του και τον αποθεώνει, ακούει αυτή τη γυναίκα. Εγώ δεν είμαι αυτή, αγάπη μου. Και δεν θα γίνω ποτέ“, συμπλήρωσε η παίκτρια.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τη Βρισηίδα για τα λόγια της και τη στάση της, ενώ την “χειροκρότησαν” και για την αγωνιστικότητά της στον στίβο μάχης, καθώς πάντα δίνει το 100% του εαυτού της, χωρίς να τα παρατά.

Survivor: Τα σχόλια του Twitter για τη Βρισηίδα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα