Survivor- trailer: “Εκρηκτικός” Κόρομι- Η Μαριαλένα τα “μασάει” για Τζέιμς

Survivor- trailer: “Εκρηκτικός” Κόρομι- Η Μαριαλένα τα “μασάει” για Τζέιμς
Glomex

Όπως αποκαλύπτει το trailer του Survivor 4 οι εντάσεις παραμένουν αμείωτες. Περί στρατηγικής από πλευράς της Μαριαλένας κάνει λόγο ο Τζέιμς, μιας και δεν έλαβε την ψήφο της. "Γύρισμα μπιφτέκας. Ο ορισμός", σημειώνει.

Πολλαπλά μέτωπα εντάσεων φαίνεται πως έχουν ανοίξει στην παραλία του Survivor 4. Όπως αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Γιώργος Κόρομι αναφέρει πως έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του Τριαντάφυλλου να βγει δηλαδή υποψήφιος, με τον τελευταίο να φαίνεται ικανοποιημένος.

Παράλληλα βλέπουμε τη Μαριαλένα να εξηγεί στους Σάκη και Τριαντάφυλλο γιατί δεν ψήφισε τον Τζέιμς υποστηρίζοντας ότι αν τον ψήφιζε θα φαινόταν εμμονική μαζί του. “Αν βγαίνω και ψηφίζω συνεχώς τον Τζέιμς θα φανώ εμμονική μαζί του από τη στιγμή που τώρα δεν γίνεται κάτι. Τα παιδιά είναι στη γωνία τους, δεν ενοχλούν κανέναν, δεν κάνουν τίποτα”, είπε.

Από την πλευρά του ο Τζέιμς κάνει λόγο για στρατηγική από πλευράς της Μαριαλένας. “Θεωρώ ότι όλο αυτό έχει γίνει επειδή ο Νίκος έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. Αν δεν την είχε θα ψηφιζόμουν. Γύρισμα μπιφτέκας. Ο ορισμός”.

Survivor 4 – Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα