Survivor Trailer: Ο Στάθης χτυπά πισώπλατα τον Τάκη – “Είσαι τρελός ρε;”

Survivor Trailer: Ο Στάθης χτυπά πισώπλατα τον Τάκη – “Είσαι τρελός ρε;”
Στιγμιότυπο από το Surivor 5 glomex - skai tv

Μεγάλη ταραχή επικρατεί στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor, όταν ο Στάθης χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη. Μεγάλος τσακωμός στο συμβούλιο του νησιού.

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (20/03) στον ΣΚΑΪ.

Μεγάλη αναστάτωση για τους παίκτες του Survivor προκάλεσε την μείξη των δύο ομάδων που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού του Σαββάτου, με τον αποχωρισμό να είναι αρκετά δύσκολος για τους παίκτες που είχαν έρθει κοντά και πλέον θα βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες.

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε η Σοφιάνα η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε ότι θα χωριστεί με την Ασημίνα, η οποία ξέσπασε και αυτή με τη σειρά της σε κλάματα.

Οι αντιδράσεις των παικτών που αιφνιδιάστηκαν ήταν πολλές καθώς πολλοί χωρίστηκαν από τους – πρώην πλέον – συμπαίκτες τους με τους οποίους είχαν έρθει κοντά, όπως ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος δήλωσε πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όπως βλέπουμε στο trailer της Κυριακής (20/03), πολλοί παίκτες είναι διατεθειμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω και να πορευθούν όπως έχει, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να μην είναι σε θέση να συνηθίσουν τις νέες ομάδες.

Στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, θα παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα με πολλές εντάσεις, ενώ μεγάλη ταραχή επικρατεί, όταν ο Στάθης χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη πισώπλατα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Στο συμβούλιο του νησιού, δε, η κόντρα συνεχίζεται, με τον Στάθη να λέει μεταξύ άλλων στον Τάκη ότι παραδίδει “σόου”. Από την άλλη, ο Τάκης κάνει λόγο για “πανελλήνιο ξεφτίλισμα” σε βάρος του από τον Στάθη.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (20/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα