Survivor Trailer: Όλοι εναντίον του Τάκη – “Το παίζει θύμα στον κόσμο”

Survivor Trailer: Όλοι εναντίον του Τάκη – “Το παίζει θύμα στον κόσμο”
Ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor Glomex

Ξεσπάνε εναντίον του Τάκη Καραγκούνια οι παίκτες του Survivor. Συναρπαστικό αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Δείτε το trailer της Τετάρτης (18/05).

Γεμάτο εντάσεις αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (18/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer, όλοι οι παίκτες στρέφονται εναντίον του Τάκη Καραγκούνια, τον οποίο, όπως λέει ο Σπύρος Μαρτίκας, “δεν αντέχει κανένας”.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κάνει λόγο για θυματοποίηση του Τάκη, αναφέροντας πως φτιάχνει την δική του καλύβα για να δείξει στον κόσμο πως είναι απομονωμένος.

Οι παίκτες του Survivor θα “ριχτούν” για ακόμη μια φορά στη “μάχη”, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σε ένα νέο συναρπαστικό αγώνισμα.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι χθεσινές κόντρες θα “ανάψουν” ξανά, με τη Μαίη να ξεσπά εναντίον του Τάκη λέγοντας πως “προσπαθεί να φέρει όλους τους παίκτες εκτός ορίων”.

Μετά την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα από τους νέους Κόκκινους, θα μάθουμε και ποιον παίκτη θα υποδείξει η Στέλλα, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (18/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα