Survivor – Trailer: Σοβαρός τραυματισμός για τον Απόστολο Ρουβά

Survivor – Trailer: Σοβαρός τραυματισμός για τον Απόστολο Ρουβά
Απόστολος Ρουβάς Glomex

Άσχημη πτώση και χτύπημα στο κεφάλι για τον Απόστολο Ρουβά. "Λυγίζει" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Όσα θα δούμε στο Survivor της Τετάρτης.

Κυκλοφόρησε το trailer του αποψινού Survivor, το οποίο επιφυλάσσει συγκινήσεις, αποχωρήσεις, αποκαλύψεις αλλά και έναν σοκαριστικό τραυματισμό.

Όπως φαίνεται στο σχετικό απόσπασμα, ο Απόστολος Ρουβάς θα έχει μία άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, σοκάροντας συμπαίκτες και αντιπάλους.

Πριν οι δύο ομάδες εμφανιστούν στον στίβο μάχης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα “λυγίσει”, αφού εμφανίζεται συναισθηματικά φορτισμένος κάτι που μοιράζεται και με τους συμπαίκτες του.

Εν συνεχεία, μπλε και κόκκινοι θα μεταφερθούν στο συμβούλιου του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ο παρουσιαστής, όμως, θα επιχειρήσει να “ελαφρύνει” το κλίμα, επισημοποιώντας, έστω και εμμέσως, τη σχέση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (11/05)

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε

Από τους Μπλε υποψήφιοι είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος βγήκε από τον Τάκη Καραγκούνια που είχε την ατομική ασυλία.

Σε ό,τι αφορά τους Κόκκινους υποψήφιοι είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Απόστολος Ρουβάς, τον οποίο υπέδειξε η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή και θα αποχωρήσει ο Απόστολος Ρουβάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα