Survivor Trailer: Στα άκρα η κόντρα Καραγκούνια και Σοϊλέδη – “Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα”

Survivor Trailer: Στα άκρα η κόντρα Καραγκούνια και Σοϊλέδη – “Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα”

Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοϊλέδης δεν δείχνουν πρόθυμοι να βγουν από την τροχιά μετωπικής σύγκρουσης στην οποία έχουν μπει. Δείτε το Trailer του επεισοδίου της Τρίτης 22/3.

Κορυφώνεται η κόντρα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες στο Survivor μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Άρη Σοϊλέδη. Όπως φαίνεται στο trailer του σημερινού επεισοδίου, οι δύο παίκτες δεν δείχνουν πρόθυμοι να βγουν από την τροχιά μετωπικής σύγκρουσης.

«Αυτό που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ό,τι πιο πονηρό. Μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Με λες “ψεύτη” επειδή σου λέω την αλήθεια που βλέπω μέσα από τα μάτια μου; Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο» φαίνεται να λέει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Ο,τιδήποτε προσπαθώ να σου πω, το παίρνεις όπως θες εσύ. Και αυτό το πράγμα δεν το αντέχω άλλο. Να είμαι με έναν άνθρωπο 49 χρονών και δεν μπορώ να συνεννοηθώ» σχολιάζει από πλευράς του ο Σοϊλέδης.

Σε άλλο σημείο του Trailer ο Καραγκούνιας ξεσπά σε κλάμματα όταν μιλά για την κόρη του. Υπενθυμίζεται ότι το σημερινό αγώνισμα είναι για το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor – Το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης 22/3:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα