Survivor 3: Οι τσακωμοί των Τούρκων και ο Έλληνας παίκτης που αποχώρησε

Survivor 3: Οι τσακωμοί των Τούρκων και ο Έλληνας παίκτης που αποχώρησε

Η ελληνική ομάδα είχε χάσει το αγώνισμα ασυλίας και τρεις παίκτες της, η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο Σπύρος Γουρδούπης και η Ντέμη Τσαγανού, ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία διανύει την πρώτη βδομάδα προβολής του και, αφού είδαμε τα πρώτα αγωνίσματα, τις νίκες και τις ήττες των ομάδων, ήρθε η μέρα του συμβουλίου και της περιβόητης αποχώρησης.

Η ελληνική ομάδα είχε χάσει το αγώνισμα ασυλίας και τρεις παίκτες της, η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο Σπύρος Γουρδούπης και η Ντέμη Τσαγανού, ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Τελικά, το ταξίδι τελείωσε νωρίς για την Ντέμη Τσαγανού, η οποία θα πρέπει να εγκαταλείψει τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα, πριν καλά καλά ζήσει την περιπέτεια του Survivor και μένοντας μόνο 4 μέρες στο νησί.

Στο μεταξύ, προηγουμένως, είδαμε και τον πρώτο καβγά ανάμεσα στα μέλη της τουρκικής ομάδας. Μετά την ήττα τους, οι Τούρκοι είχαν γυρίσει στην καλύβα τους και ξεκίνησαν να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Στην τουρκική ομάδα προκλήθηκαν ρωγμές, με τις ηγετικές προσωπικότητες να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες τους. Θα καταφέρουν να ενωθούν και να γίνουν ξανά μία ομάδα; 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα