Survivor – Τζέιμς Καφετζής: “Εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω, το πέτυχα”

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: “Εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω, το πέτυχα”
Ο Τζέιμς Καφετζής στο Love it Glomex

Αποκαλυπτικός ο Τζέιμς Καφετζής στην πρώτη του συνέντευξη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το "Survivor 4". Όσα δήλωσε για την απόφασή του και το ριάλιτι.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αναπάντεχη οικειοθελή αποχώρησή του από το “Survivor 4” παραχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it”, σχολιάζοντας την απόφασή του και αποκαλύπτοντας διάφορα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί του “Survivor 4” από τις πρώτες κιόλας μέρες που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ενώ φήμες θέλουν και τον Νίκο Μπάρτζη – κολλητό του φίλο στο ριάλιτι – να αποχωρεί.

Ο Τζέιμς Καφετζής είχε δηλώσει πως το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι το μυαλό του και η ψυχή του, γι’ αυτό και επιλέγει να τα διαφυλάξει, εγκαταλείποντας το ριάλιτι. Η απόφασή του, φυσικά, σχετίζεται και με το γεγονός ότι η παραγωγή αποφάσισε να παρατείνει κατά ένα μήνα την προβολή του “Survivor 4”, κάτι με το οποίο ο παίκτης ήταν αντίθετος.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του στο “Love it” ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε συγκινημένος:

“Έχει αρκετό καιρό τώρα που και οι δύο με τον Νίκο Μπάρτζη δεν ήμασταν καλά και λέγαμε τι θα κάνουμε. Πάμε να παίξουμε τη δεύτερη ασυλία κάποια στιγμή. Τον βλέπω να παίζει το δεύτερο παιχνίδι και υπέφερε, έπεσε κάτω και φώναζε “δεν αντέχω άλλο”.

Μετά πήγαμε στην καλύβα και του λέω “εγώ δεν την παλεύω άλλο, θέλω να σηκωθώ να φύγω. Το ξέρω ότι κι εσύ θες να φύγεις, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ έφτασα τον στόχο μου, ενώ εσύ από την πρώτη μέρα είπες ότι ήρθες για το έπαθλο”. Του λέω “συγγνώμη, συγχώρεσέ με, αλλά να ξέρεις πως όταν βγω έξω θα σε υποστηρίζω και θα κάνω την καλύτερη κερκίδα για σένα. Θα πάω να βρω την Άννα Μαρία και θα σε στηρίζουμε μέχρι το τέλος. Θα πάω στο χωριό σου και θα φάω το γαλακτομπούρεκο της μάνας σου. Εγώ έφτασα σε μία φάση που ένιωθα ότι με έχει ρουφήξει το παιχνίδι”. Για μένα το να χάσω τον εαυτό μου, να χάσω του μυαλό μου, είναι κόκκινη γραμμή. Ο Νίκος το ήξερε, αλλά ήλπιζε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα αλλάξω γνώμη. Επειδή ξέρω τον Νίκο, οι άλλοι είναι των άκρων. Ή θα προσπαθήσουν να τον φάνε ή θα γυρίσουν την μπιφτέκα, γιατί είδαν ότι είναι δημοφιλής, και να τον πλησιάσουν. Ο Νίκος θα μείνει μόνος του, όμως. Ξέρει τι άνθρωπος είναι ο καθένας εκεί”.

Λέγαμε ότι εάν φτάναμε και οι δύο τετράδα και το έπαιρνε ο ένας από τους δύο, θα παίρναμε ένα καλό δώρο. Γενικά εμάς η Μαριαλένα μας είπε πολλά κακά πράγματα για τον πρώην της. Όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης, μας είπε ότι έφαγε φρίκη. Και τότε της είπα, την πρώτη μέρα, αν είναι να σου ρημάξουν την ψυχή να τον ψηφίσουμε.

Έχει πει τέτοια πράγματα η Μαριαλένα, Ότι είμαι κακός άνθρωπος; Κακός άνθρωπος είναι πολύ βαρύ. Λέγαμε με τον Νίκο ότι η Μαριαλένα μας θυμίζει κακιά μεξικάνα πρωταγωνίστρια.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα