Survivor: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης – Ραγδαίες εξελίξεις

Survivor: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης – Ραγδαίες εξελίξεις
Ο Νίκος Μπάρτζης instagram @survivorgreece

Ο Νίκος Μπάρτζης εγκαταλείπει οριστικά το Survivor 4. Πότε θα το ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός. Όλο το παρασκήνιο.

Μεγάλες οι ανατροπές στο Survivor 4, μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, η οποία προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση του πολύ καλού του φίλου, Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο άκουσμα της απόφασής του πρώτου να φύγει οικειοθελώς από το Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης διανύει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στον Άγιο Δομίνικο, με την ψυχολογική του κατάσταση να επιδεινώνεται λόγω των νέων δεδομένων, τη στιγμή που πρέπει ούτως ή άλλως να διαχειριστεί το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

“Θρίλερ” η παραμονή του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor

Ο παίκτης των μπλε δεν βρίσκεται στην παραλία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί εκ νέου η σοβαρότητα του προβλήματος που έχει στα γόνατα. Πρόκειται για έναν τραυματισμό που τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα και ο οποίος τον οδήγησε στο νοσοκομείο, δημιουργώντας ερωτηματικά για το μέλλον του στο Survivor.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου ο Ατζούν έχει φέρει γιατρό από την Αμερική για να εξετάσει τον Νίκο, αν και θεωρείται δεδομένο ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει. Σύμφωνα με την εκπομπή, την Κυριακή ο Νίκος Μπάρτζης θα φύγει οριστικά από το παιχνίδι, κάτι που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι έδωσε στο κοινό περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Νίκου, στο επεισόδιο της Τετάρτης, πριν αγωνιστούν οι δύο ομάδες.

“Νας σας ενημερώσω ότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί στην κλινική, έχει ένα θέμα το οποίο από ότι φαίνεται επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί να δούμε τι ακριβώς γίνεται με τον μηνίσκο του. Επομένως θα πάει σήμερα για μαγνητικές και όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει. Ευχόμαστε φυσικά να είναι κάτι το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί και να μπορεί να συνεχίσει στο φετινό Survivor. Επομένως σήμερα η μπλε ομάδα απαριθμεί τρία άτομα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day ανέφερε: “Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει…”, ενώ στην εκπομπή παρουσιάστηκε κι ένα post που έκανε το fan club του Νίκου Μπάρτζη, το οποίο αναφέρει: “Απέδειξες σε όλους πως ένας άνθρωπος χωρίς πολλά πτυχία μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη παιδεία από όλους, Δίδαξες ήθος, ειλικρίνεια, τιμιότητα, θάρρος, καλοσύνη. Σε ξεχωρίσαμε και σε αγαπήσαμε για την αγνή ψυχή σου και τα καθαρά σου μάτια. Καλή επιστροφή ψυχάρα! Θα είμαστε μαζί σου”.

Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε και έριξε τα νούμερα

Τα απόνερα της αποχώρησης Τζέιμς Καφετζή άρχισαν ήδη να αχνοφαίνονται. ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλιτζαλί μετρούν ήδη τις “πληγές” της αναπάντεχης αυτής εξέλιξης για το φετινό Survivor, η οποία ερμηνεύεται και ποσοστιαία από τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία σημείωσαν άμεση και κατακόρυφη πτώση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μετά την αποχώρηση του 24χρονου πρώην παίκτη των μπλε.

Το πλέον δημοφιλές ριάλιτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που έχει συνηθίσει να απολαμβάνει τον αέρα της κορυφής και να “σπάει” τα μηχανάκια τηλεθέασης δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα από την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει, η οποία φαίνεται πως είχε αρνητική επίδραση και στις προτιμήσεις του κοινού.

Το… μαθημένο στα “30άρια” και “35άρια” Survivor βλέπει τώρα την -πρώτη- θέση του να απειλείται ξεκάθαρα από το MasterChef, το οποίο κατάφερε νωρίς-νωρίς, από χθες, Τετάρτη, να το φτάσει αλλά και να το ξεπεράσει στην prime time ζώνη. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε σημαντική πτώση, με την τηλεθέαση να μην ξεπερνά το 25,7% στο δυναμικό κοινό, έχοντας ακόμη χειρότερη επίδοση στο γενικό κοινό.

Είναι γεγονός πως η παραγωγή και ο Ατζούν Ιλιτζαλί μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορούν να είναι από αυτή την εξέλιξη, αναζητώντας λύσεις για να “σώσουν” την παρτίδα και να κρατήσουν ψηλά το τηλεοπτικό προϊόν, λίγο καιρό πριν αυτό μπει στην τελική ευθεία, όπου το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, περνώντας στη φάση της κορύφωσής του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα