Survivor – Τζο Μαριδάκη: “Ο Άρης στήνει ψηφοφορίες, η Σοφιάννα τον βλέπει ερωτικά”

Survivor – Τζο Μαριδάκη: “Ο Άρης στήνει ψηφοφορίες, η Σοφιάννα τον βλέπει ερωτικά”
Η Τζο Μαριδάκη από το Survivor στο Love it Glomex

"Απασφάλισε" για Ναυσικά, Άρη, Στάθη, Ρουβά και Σοφιάννα η Τζο Μαριδάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Όσα αποκάλυψε για τους συμπαίκτες της και τους αντιπάλους.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, παραχώρησε η Τζο Μαριδάκη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε για όσα συνέβαιναν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, για τους συμπαίκτες της, αλλά και τους αντιπάλους της, εκθέτοντας αρκετά άτομα από το παιχνίδι.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου, που κατάφερα να αντέξω και να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου. Θεωρώ ότι ήταν άδικο που έφυγα. Δεν περίμενα να ακούσω το όνομά μου. Περίμενα να φύγει η Σοφιάννα, γιατί εγώ ήμουν καλύτερη αγωνιστικά”, δήλωσε αρχικά η Τζο.

Η νεαρή παίκτρια αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε από τον Σπύρο Μαρτίκα, δηλώνοντας πως το έκανε χωρίς να έχει ο ίδιος κάποιο όφελος, αλλά επειδή τη συμπαθούσε και διέκρινε σε αυτήν κάποιες ηθικές αξίες.

Survivor – Τζο: “Η Ναυσικά λέει ψέματα”

Η 19χρονη Τζο μίλησε για την “κλίκα” των Κόκκινων στην οποία ανήκουν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Στάθης Σχίζας.

Δήλωσε πως οι τρεις τους εκμεταλλεύονται τον Γιώργο Κατσαούνη για να παίρνουν ψήφους και ότι υποτιμούσαν την ίδια. Όπως είπε, οι παίκτες αυτοί προσπαθούν να το “παίξουν” δίκαιοι, κύριοι και σωστοί, ωστόσο, πράττουν το αντίθετο, ενώ δήλωσε πως η Ναυσικά λέει πολλά ψέματα. Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Στάθη, ο οποίος της επιτέθηκε λεκτικά με βρισιές έπειτα από ένα συμβούλιο και ήταν έτοιμος να της ορμήξει.

Survivor – Τζο: “Ο Άρης στήνει ψηφοφορίες”

Η Τζο Μαριδάκη αναφέρθηκε, επίσης, στον Άρη Σοϊλέδη που ανήκει στους Μπλε, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως “στήνει” ψηφοφορίες με τους φίλους του στην Κόκκινη ομάδα.

“Ο Άρης κοιτάει πάρα πολύ το συμφέρον του και δεν τον νοιάζει για τους άλλους. Θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες και συμβουλεύει τους φίλους του πώς να κινηθούν στις ψηφοφορίες, για να διώξουν παίκτες. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν πάρα πολύ ειρωνικός και εριστικός, ενώ έβγαζε κακία. Έκανε πολλές επιθέσεις στην Ασημίνα και στη Σταυρούλα για να τις μειώσει”.

Survivor – Τζο: “Η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη”

Μιλώντας για το τι συμβαίνει ανάμεσα στη Σοφιάννα και τον Άρη, καθώς έχουν ακουστεί διάφορα υπονοούμενα στο Survivor, η Τζο είπε:

Η Ασημίνα μου έχει πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη και ότι θα της άρεσε. Τώρα δεν ξέρω ποιον να πιστέψω εκεί μέσα. Και η Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που άρχισαν να κάνουν παρέα με τον Άρη. Είναι πιο ειρωνικές και επιθετικές”.

Όσο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας. Σίγουρα λέει κάποια ψέματα, αυτό το έχω διαπιστώσει. Νομίζω ότι αρχικά φοβόταν να μιλήσει στην ομάδα του, φοβόταν τον Άρη. Όταν πήρε την ατομική ασυλία, μίλησε πιο σωστά και αληθινά”.

Αναφερόμενη στον Απόστολο Ρουβά, η Τζο Μαριδάκη είπε πως αυτό που δείχνει στην κάμερα είναι διαφορετικό από τον πραγματικό του χαρακτήρα.

“Ο Απόστολος το παίζει πολύ ήρεμος και πολύ αγαθός. Είναι αρκετά πονηρός και σκέφτεται όπως οι υπόλοιποι”, δήλωσε.

Τέλος, είπε πως στην τελική τετράδα βλέπει τους: Άρη Σοϊλέδη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Γιώργο Ταλάντσεβ ή Νικο Γιάννη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα