Survivor: “Βόμβα” στον Άγιο Δομίνικο – Μπαίνει στο παιχνίδι ο σύντροφος της Μυριέλλας

Survivor: “Βόμβα” στον Άγιο Δομίνικο – Μπαίνει στο παιχνίδι ο σύντροφος της Μυριέλλας
Μυριέλλα Κουρεντή - Γιάννης Λυγνός glomex - skai tv / instagram @johnlygnos

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Τζον Λυγνός, ο οποίος αναμένεται να "εισβάλλει" στο Survivor 5.

Μια είδηση που θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή στο Survivor, έκανε γνωστή το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ήδη στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Τζον Λυγνός, ο οποίος αναμένεται να μπει στο Survivor 5.

Μια τέτοια εξέλιξη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο. Όλοι θυμόμαστε, άλλωστε, το ειδύλλιο του Γιώργου Κατσαούνη, με τη Μυριέλλα Κουρεντή, στα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με την Ελένη Βουλγαράκη πρόταση να μπει στο Survivor 2022 έχει γίνει και στον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Ποιος είναι ο Τζον Λυγνός

Ο John Lygnos (Γιάννης Λυγνός) είναι μουσικός στο επάγγελμα. Έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι “Το Κλειδί Του Παραδείσου” που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι ο καλλιτέχνης ξεδιπλώνει όλο το δημιουργικό του “είναι”, καθώς έγραψε τη μουσική και τους στίχους, έπαιξε τα όργανα και έκανε την παραγωγή και μας παρουσιάζει το μελωδικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει υποστεί επεξεργασία.

Ένα ακόμη single του που έχει κυκλοφορήσει είναι το “Ανάσα”.

Οι κοινές τους αναρτήσεις

Όσον αφορά τη Μυριέλλα Κουρεντή, οι δυο τους τρέχουν μαζί το project “Myriella and John”, το οποίο ξεκίνησε στην καραντίνα.

Οι δυο τους έχουν ανεβάσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Όπως φαίνεται κάτι ετοιμάζουν δισκογραφικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα