“Τα Φιλαράκια”: Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πότε θα γίνει τελικά το reunion

“Τα Φιλαράκια”: Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πότε θα γίνει τελικά το reunion
Friends IMDB

Συνεχείς αναβολές δέχτηκαν τα γυρίσματα του reunion των "Friends" λόγω κορονοϊού. Ο Μάθιου Πέρι ξεσήκωσε τους φαν με το νέο του tweet για την έναρξη.

Η είδηση της επιστροφής των “Friends” είχε ενθουσιάσει τους φαν της εμβληματικής κωμικής σειράς, ωστόσο, τα σχέδια του reunion “πάγωσαν” λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η έναρξη των γυρισμάτων δέχτηκε πολλές αναβολές εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, όπως και πολλές άλλες ταινίες και σειρές, αλλά μια νέα πληροφορία ήρθε να ξεσηκώσει και πάλι του θαυμαστές της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής στα “Φιλαράκια”, Μάθιου Πέρι, με ένα νέο του tweet αποκάλυψε πως το reunion έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2021.

“Το reunion των “Friends” επαναπρογραμματίστηκε για τις αρχές του Μαρτίου του 2021. Φαίνεται πως θα είμαστε πολύ απασχολημένοι τη χρονιά που έρχεται. Και έτσι ακριβώς μου αρέσει”, έγραψε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός “Τσάντλερ”.

Υπενθυμίζεται πως η μεγάλη επιστροφή επρόκειτο να γίνει πέρσι τον Μάιο, έπειτα μετακινήθηκε για τον περασμένο Αύγουστο, ενώ τώρα ελπίζουμε πως οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι, Λίζα Κούντροου και Ματ Λε Μπλανκ θα καταφέρουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την ερχόμενη άνοιξη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα