Τάσος Χαλκιάς: Βάζει τέλος στην κόντρα με την Μαλέσκου – Τι απαντά για το “κοριτσάκι μου”

Τάσος Χαλκιάς: Βάζει τέλος στην κόντρα με την Μαλέσκου – Τι απαντά για το “κοριτσάκι μου”
Τάσος Χαλκιάς Glomex

Όσα δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς για το περιστατικό στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Τι απάντησε στο αν θα ξαναπήγαινε στο "Love it".

Τέλος στην κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να βάλει ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης (27/01).

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επεισοδιακή συνάντηση που είχαν και το περιστατικό που είχε συμβεί όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της, λέγοντας: “Δεν φταίει η συγκεκριμένη κοπέλα σε κάτι. Θεωρώ ότι ήταν μια συγκυρία κακής στιγμής αυτό που συνέβη εκείνη την ώρα. Παρατράβηξε, όμως, από την μία πλευρά. Γιατί εγώ δεν το τράβηξα καθόλου. Δεν τέλειωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει. Διαιωνίστηκε ξαφνικά, λες και απασχολούσε την Ελλάδα αυτό το πράγμα, για πάρα πολύ καιρό”.

“Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και να μην υπάρχει μέρος ευθύνης και στους δύο. Όμως γνωρίζω και πολύ καλά ποιο είναι το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί. Δεν είναι 50 – 50. Μόνο αυτό λέω. Είναι 51 – 49”, συμπλήρωσε.

Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσου, ο Τάσος Χαλκιάς απάντησε: “Αν με πάρει η Ιωάννα τηλέφωνο και μου πει “κύριε Χαλκιά γνωρίζω ποιος είστε, αν θέλετε να έρθετε να κάνουμε μια συνέντευξη και δεν θα σας αρχίσω από τα λάθος όρια” ίσως πάω. Αστειεύομαι φυσικά και η Ιωάννα έχει χιούμορ. Έχει γνώσεις, εκείνη την μέρα δεν είχε”.

Τέλος, αναφερόμενος στην ατάκα “κοριτσάκι μου” που είπε στην παρουσιάστρια, δήλωσε: “Την είπα “κοριτσάκι μου” γιατί είναι σαν κόρη μου. Πόσο χρονών είναι; Κάτω από 35 δεν είναι; Ε για ηρεμήστε”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα