Τατουάζ: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα;

Τατουάζ: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα;
Ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ και η συμπρωταγωνίστριά του στο «Τατουάζ», Δανάη Παππά ALPHA

Πώς υποδέχτηκε το κοινό την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

Πρεμιέρα για την δραματική σειρά του Alpha, «Τατουάζ», το βράδυ της Κυριακής, με το κανάλι της Κάντζας να σπεύδει να ζεστάνει τους τηλεθεατές εν όψει σκληρού ανταγωνισμού από τη νέα σεζόν στην τηλεθέαση, κυρίως από τον ΑΝΤ1 που έρχεται δυναμικά με δύο καθημερινές τηλεοπτικές σειρές.

Το «Τατουάζ» έκανε ποδαρικό με το δεξί, αποσπώντας γενικό σύνολο που άγγιξε το 26% και 22,9% στο δυναμικό κοινό, τις ηλικίες δηλαδή 18-54 ετών. Ωστόσο, πρέπει να παρατηρήσουμε πως η αγαπημένη σειρά του Alpha, που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο απέναντι στην επέλαση του Survivor την περασμένη σεζόν, έπαιζε σε αυτή την πρεμιέρα «μπάλα» μόνη και χωρίς ανταγωνισμό.

Σε αυτά τα πλαίσια, η επιθεώρηση του ΑΝΤ1, «Άλλο για Survivor» με τον Μάρκο Σεφερλή, που προβλήθηκε απέναντι διατήρησε αξιοπρεπή ποσοστά, ειδικά στα νεανικά κοινά, όπου έγραψε ποσοστό 17,2%. Φαίνεται πως η μάχη στην μυθοπλασία και ειδικά στο καθημερινό τώρα αρχίζει, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου ρίχνει στη μάχη τα νέα του χαρτιά, τις καθημερινές σειρές «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» (το απόγευμα) και την «Επιστροφή».

Τι θα δούμε στα επεισόδια της Δευτέρας

Η φερόμενη δράστης παραδέχεται το έγκλημά της στην αστυνομία. Ο Νικόλας φέρνει στην ομάδα μια νέα γυναίκα, τη Βίκυ, η οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Κάποιοι ήρωες ζουν ευτυχισμένες στιγμές, αγνοώντας την καταιγίδα που έχει ξεσπάσει στα Μετέωρα. ,

Η Ελένη συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Ορφέα, εκείνος όμως την θέλει πίσω και παρακαλά τη Μάρθα να μεσολαβήσει. Ο Θεοχάρης αρνείται να φτιάξει τη σχέση με την Άννα και τα χρεώνει όλα στη Βέρα και την Αμαλία, που του είπαν ψέματα.

Την ίδια ώρα η Αμαλία περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς στην Αίγινα. Η Νικόλ προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Τόνυ, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Τατιάνα.

Η Μαργκώ πείθει τον Θεοχάρη πως δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση των όπλων. Ο Στέφανος ειδοποιεί τον Άλεξ να πάει Μετέωρα να πάρει τη μικρή Λήδα, γιατί η Όλγα κρατείται για φόνο.

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Όλγα και φεύγει εσπευσμένα μαζί με την Άννα για τα Μετέωρα! Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης συναντιέται με τον Τόνυ και τη Νικόλ και τους εκφράζει την μεγάλη του απογοήτευσή γι’ αυτό που έγινε! Η οικογένεια Μελά μαθαίνει πως η Όλγα σκότωσε αυτόν τον άντρα και δεν μπορεί να το πιστέψει!

Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Όλγα στο κρατητήριο και ραγίζει η καρδιά του από αυτά που ακούει. Ο Νικόλας και η Αθηνά μπλέκονται σε μια καταδίωξη καθώς παρακολουθούν τον ίδιο άνθρωπο, τελικά όμως συμβαίνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο! Ο Ορφέας εισβάλει στο γραφείο της Τόνιας με άγριες διαθέσεις!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα