Τελικός Big Brother: Εκπλήξεις, καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε απόψε

Τελικός Big Brother: Εκπλήξεις, καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε απόψε
"Big Brother" Glomex

Μετά από 112 μέρες εγκλεισμού, το "Big Brother" φτάνει στο τέλος του. Ένας από τους πέντε φιναλίστ θα κερδίσει 100.000 ευρώ. Πώς θα γίνει ο τελικός.

Έφτασε η μεγάλη μέρα του τελικού του νέου “Big Brother”, που θα προβληθεί απόψε, Παρασκευή (18/12) στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Μετά από 112 μέρες συγκατοίκησης, το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νικητής ή η νικήτρια που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι πέντε υποψήφιοι που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του νικητή είναι οι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Ζακ Ιωαννίδης και Δημήτρης Πυργίδης.

Τα στοιχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι περισσότεροι ποντάρουν στη νίκη της Άννα Μαρίας, της 36χρονης δικηγόρου από την Κρήτη που έχει απασχολήσει όσο κανένας παίκτης.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο πλατό του “Big Brother” και θα είναι live, όπως συνέβαινε κάθε Παρασκευή, με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκονται ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Καλεσμένοι θα είναι, επίσης, όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι, ενώ θα προβληθούν γνωστές και άγνωστες στιγμές των συγκατοίκων από την παραμονή τους στο σπίτι.

Φυσικά, ο “Μεγάλος Αδελφός” έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις τόσο για τους φιναλίστ και τους καλεσμένους, όσο και για τους τηλεθεατές.

Σημειώνεται ότι οι γραμμές όπου ψηφίζει το τηλεοπτικό κοινό είναι ήδη ανοιχτές εδώ και μία βδομάδα, ενώ θα κλείσουν με ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη απόψε.

Το “Big Brother” σε αριθμούς: 112 μέρες, 56 κάμερες, 50 μικρόφωνα, 20 συγκάτοικοι 5 υποψήφιοι, ένας νικητής!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα