Τελικός MasterChef: Ανατροπή στη βαθμολογία – Σοκ με τα τρία πιάτα

Τελικός MasterChef: Ανατροπή στη βαθμολογία – Σοκ με τα τρία πιάτα
Πάνος και Καλλιόπη - MasterChef 6 star

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 6 "κονταροχτυπιούνται" στην Ιταλία σε μια σκληρή μαγειρική αναμέτρηση. Ποιος θα πάρει το προβάδισμα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις περίμενε τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Τρίτης (07/06).

Οι επίδοξοι μάγειρες συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef 2022 και ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι δύο εναπομείναντες παίκτες δίνουν τη δική τους “μάχη”, προκειμένου να κερδίσουν το MasterChef.

Καλλιόπη και Πάνος βρίσκονται στην Ιταλία και έρχονται αντιμέτωποι με απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία φαίνεται πως θα είναι μεγάλη.

Τελικός MasterChef: Τα τρία πιάτα και η βαθμολογία

Το ταξίδι του MasterChef 2022 στην Τοσκάνη της Ιταλίας ολοκληρώνεται, με την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Πάνο Κουμουνδούρο να οδεύουν προς τον μεγάλο τελικό.

Οι δύο φιναλίστ με τους τρεις σεφ και κριτές βρέθηκαν στο χωριό Gaiole in Chianti. Σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, καλεσμένος για να κρίνει και να βαθμολογήσει τις προσπάθειες τους, ήταν ο μοναδικός Έλληνας chef βραβευμένος με αστέρι Michelin στην Ιταλία, chef Στέλιος Σακαλής, που έχει «παντρέψει» μοναδικά την ιταλική με την ελληνική κουζίνα.

Η Καλλιόπη κι ο Πάνος έπρεπε να αντιγράψουν τρία πιάτα του βραβευμένου σεφ. Το πρώτο πιάτο ήταν μια ιδιαίτερα ντοματόσουπα, που θύμιζε στον σεφ τη γιαγιά του στην Κέρκυρα. Δεύτερο πιάτο μια συνταγή που επίσης συνδυάζει την Ελλάδα με την Ιταλία, ένα haute cuisine σπανακόρυζο. Τρίτο και τελευταίο πιάτο ένα τυπικό της Τοσκάνης, περιστέρι με παντζαροσαλάτα.

Ο διακεκριμένος σεφ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους φιναλίστ, παρότι το περιστέρι δεν ενθουσίασε την Καλλιόπη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι το περιστέρι είναι ένα ιδιαίτερο υλικό.

Αφού οι διαγωνιζόμενοι δοκίμασαν τα πιάτα, ο Πάνος Ιωαννίδης αιφνιδίασε τους φιναλίστ, ανακοινώνοντάς τους ότι έχουν 2,5 ώρες στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν, ενώ, σε μια αναπάντεχη ανατροπή, ο guest chef είναι ο μόνος που θα βαθμολογήσει τις προσπάθειές τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα