Τελικός MasterChef: Επικό πείραγμα Κοντιζά στη Μαργαρίτα – Λύθηκαν στα γέλια

Τελικός MasterChef: Επικό πείραγμα Κοντιζά στη Μαργαρίτα – Λύθηκαν στα γέλια
Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef 5 Youtube / @MasterChef Greece

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άντεξε και τρόλαρε την Μαργαρίτα Νικολαΐδη μπροστά στον παγκοσμίου φήμης σεφ Fredrik Berselius. Τι της είπε στην τρίτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού.

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν οι δύο φιναλίστ του τελικού του MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, το βράδυ της Δευτέρας (07/06).

Στο τρίτο μέρος του τελικού οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν τα πιάτα ενός chef που άρχισε να κερδίζει βραβεία, από τα πρώτα του κιόλας μαγειρικά βήματα.

Έχοντας ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για να τιμήσει με την παρουσία και την εμπειρία του τον τελικό του MasterChef 5, ο παγκοσμίου φήμης, σουηδικής καταγωγής γαστρονομικός δημιουργός του εστιατορίου Aska, Fredrik Berselius, έκανε αρκετά δύσκολο το έργο των φιναλίστ.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης έμαθαν πολλά πράγματα από τη διαδικασία και απόλαυσαν την κάθε στιγμή, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι συγκινήσεις.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Μαργαρίτας να σερβίρει τους τρεις κριτές παρουσιάζοντας τα πιάτα της, ο Σωτήρης Κοντιζάς την φώναξε κάπως πιο “ελληνικά” με την ίδια να του απαντά με νόημα:

“Της υπομονής να είσαι σεφ! Δεν πρέπει να βιάζεσαι! Το καλό πράγμα αργεί να έρθει”. Στο μεταξύ οι άλλοι δύο σεφ λύθηκαν στα γέλια.

“Ο σεφ, ακόμα δεν έχω μπει μέσα να τον σερβίρω, φωνάζει «Μαργαρίτα» αλλά τελευταίος θα φάει γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και το καλό πράγμα αργεί να έρθει”, είπε στην κάμερα.

MasterChef 5: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα