Τελικός MasterChef: Το απόλυτο Spoiler – Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ

Τελικός MasterChef: Το απόλυτο Spoiler – Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ
Οι 4 φιναλίστ του MasterChef 6 masterchefgr - star tv

Τεράστια ανατροπή με τους φιναλίστ του φετινού MasterChef. "Κλείδωσε" το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις περιμένει τους παίκτες του Masterchef το βράδυ της Δευτέρας (30/05).

Οι τέσσερις φιναλίστ συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef 2022 και ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/05) οι ημιτελικοί συνεχίζονται και οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες δίνουν τη δική τους “μάχη”, προκειμένου να παραμείνουν στο MasterChef 6.

Νικήτας, Ελπίδα, Πάνος και Καλλιόπη παλεύουν με στόχο την είσοδό τους στα τελικά του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

Κάποιοι πανικοβάλλονται κατά τη διάρκεια της νέας απαιτητικής δοκιμασίας, έχοντας ως αντίπαλο όχι μόνο τον χρόνο, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή” δρόμο για τη νίκη, με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Στο τέλος της ημέρας, θα γνωρίζουμε την τελική τριάδα του φετινού MasterChef.

MasterChef: Δείτε το trailer της Δευτέρας (30/05)

MasterChef: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του τελικού

Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και φτάνουν στα όριά τους, με στόχο τα δύο πολυπόθητα “εισιτήρια” του μεγάλου τελικού.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία αναμένεται να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας.

Ο λόγος για την Καλλιόπη και τον Πάνο, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες και να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα