Τελικός My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις

Τελικός My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις
Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις

Έξι παίκτες διεκδίκησαν το έπαθλο του "My Style Rocks", με την Αρετή Λις να αναδεικνύεται ως η μεγάλη νικήτρια του σόου.

Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, πολλή αγωνία και συγκίνηση επεφύλασσε ο τελικός του My Style Rocks, με 6 άνδρες και γυναίκες να διεκδικούν τον τίτλο.

Οι φιναλίστ του My Style Rocks ΣΚΑΪ

Κριτική επιτροπή και κοινό αποφάσισαν ότι το καλύτερο στυλ έχει η Αρετή Λις, η οποία αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του σόου μόδας.

Η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”, ωστόσο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την Αρετή Λις σε βαθμολογία.

Ο τελικός του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ξεκίνησε με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά να παρουσιάζουν τα δικά τους acts, ενώ τους συνόδευαν και κορίτσια που έχουμε δει σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού.

Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα, αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Η ψήφος επιτροπής και κοινού τελικά ανέδειξε ως νικήτρια την Αρετή Λις, η οποία έλαβε το στέμμα της “Βασίλισσας”, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα