The 2night Show – Αρναούτογλου: Η δήλωση για τον κορονοϊό πριν νοσήσει και η δημόσια συγγνώμη

The 2night Show – Αρναούτογλου: Η δήλωση για τον κορονοϊό πριν νοσήσει και η δημόσια συγγνώμη
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο γνωστός παρουσιαστής παραμένει σπίτι του καθώς έχει νοσήσει, ωστόσο η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά αφού τα γυρίσματα είχαν προηγηθεί. Η συγγνώμη για παλαιότερη δήλωσή του.

Μολονότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται σπίτι του απομονωμένος, καθώς πριν από μερικές ημέρες γνωστοποίησε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, το 2night Show της Δευτέρας προβλήθηκε κανονικά αφού η εκπομπή είχε ήδη γυριστεί.

Ο γνωστός παρουσιαστής ωστόσο, ο οποίος φαίνεται πως κόλλησε από μέλη της παραγωγής του “The 2night Show”, τα οποία επίσης νοσούν, είχε μιλήσει για το γεγονός ότι η μπάντα που βρισκόταν στο πλατό ήταν… μισή, με τους υπόλοιπους να βρίσκονται σε καραντίνα.

“Είναι οι μισοί Prestige μαζί μου, μου λείπει και ο Διονύσης μου. Για προληπτικούς λόγους είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν κάτι συμβαίνει σε κάποιον κάθεται στο σπίτι του. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, με κρούσματα συνεχώς. Εδώ κάθε μέρα κάνουμε rapid, προσέχουμε, το επόμενο διάστημα θα έχουμε διάφορες απώλειες. Η ευχή μας είναι γρήγορη ανάρρωση για όποιον δεν είναι καλά και να επιστρέψει. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία”.

Αυτές οι δηλώσεις βέβαια προηγήθηκαν της δικής του νόσησης.

2night Show – Αρναούτογλου: “Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για κάτι που είχα πει”

Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Φαίη Ξυλά, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στην σειρά “Έρωτας με διαφορά”. Με αφορμή τη σειρά, λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη, η οποία είχε εμφανιστεί ενοχλημένη σε παλαιότερη συνέντευξή της εκφρτάζοντας τη δυσαρέσκειά της προς τον παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως, όταν ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας είχε βρεθεί στο 2night Show ρωτήθηκε για την διαφορά της ηλικίας τους.

Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: “Θέλω να απαντήσω κάπου δημοσίως για κάτι. Περίμενα αυτήν την συζήτησή μας για κάτι που έχω πει στο παρελθόν και στενοχώρησα κάποιον άνθρωπο και θα ήθελα να το λύσω αυτό. Έχει να κάνει με την κα Ρούλα Ρέβη, που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα κι είναι ωραία οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια. Ήταν κάπου καλεσμένη κι είπε ότι όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για την διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Θέλω να πω ότι αν έχω κάνει κάτι τέτοιο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν είναι έτσι ακριβώς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν δεν το ρώτησα ή αν δεν το υπονόησα σωστά. Αν έχω κάνει λάθος, κακώς δεν το έχω λύσει τόσα χρόνια.

Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμιά φορά πάνω στην ροή της κουβέντας. Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα. Το ανοίγω για να το ξορκίσω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα