Θετικός στον κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Θετικός στον κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ΑΝΤ1

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Θετικά στον ιό και μέλη της παραγωγής του "The 2night Show". Διακόπηκαν τα γυρίσματα.

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος φαίνεται πως κόλλησε από μέλη της παραγωγής του “The 2night Show”, τα οποία επίσης νοσούν.

Ο γνωστός παρουσιαστής επιβεβαίωσε στο “Happy Day” ότι διαγνώστηκε θετικός, αναφέροντας ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος και πως τα συνεχή rapid test που έκανε για τις ανάγκες της εκπομπής του, έβγαιναν αρνητικά.

Εν τέλει, υποβλήθηκε σε PCR test, το οποίο έδειξε πως είναι θετικός, ωστόσο, περνάει τη νόσο με ελαφριά συμπτώματα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα, ενώ το τελευταίο γύρισμα του show του στον ΑΝΤ1 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (15/11).

Ο παρουσιαστής μίλησε το πρωί της Πέμπτης (18/1!) στη ραδιοφωνική του εκπομπή και αναφέρθηκε στην περιπέτειά του:

“Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα