The 2night Show: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Η Κάτια Ταραμπανκό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "The 2night show" ΑΝΤ1

Πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, θα δούμε στο "The 2night Show" την Τετάρτη (24/02) και την Πέμπτη (25/02).

Ενδιαφέροντες καλεσμένους θα υποδεχτεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης (24/02) και της Πέμπτης (25/02) στις 23:00 στον ΑΝΤ1.

The 2night show: Οι καλεσμένοι της Τετάρτης

Την Τετάρτη (24/02) στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Τάσο Ξιαρχό, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής. Ο ταλαντούχος χορευτής και performer περιγράφει πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του αλκοολικού πατέρα του. Αναφέρει πως οι γονείς του δεν τον βοήθησαν ποτέ και εξηγεί πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. Τέλος, μιλάει για την πρόσφατη ανάρτησή του στα social media, που δημιούργησε ερωτηματικά και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά.

Ο Τάσος Ξιαρχό στο "The 2night show" ΑΝΤ1

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Ανθή Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Mega, που έγινε viral μέσα από τον απολαυστικό διάλογο που είχε με τον ρεμπέτη Κουτσαβάκη, για το παράνομο κορονο-πάρτι, έρχεται για πρώτη φορά στην παρέα της εκπομπής. Μια έκπληξη με πολλά μπαλόνια, αλλά χωρίς κλόουν!!! Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος θυμάται τα σχολικά της χρόνια και το bullying που βίωσε, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Αναφέρεται στη στροφή που έκανε από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» που παρουσιάζει μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και εξηγεί γιατί τον θεωρεί «Gentleman της δημοσιογραφίας». Τέλος, μιλάει για τον άντρα της ζωής της που στα δύσκολα δεν έφυγε και στάθηκε βράχος δίπλα της.

Η Ανθή Βούλγαρη στο "The 2night show" ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης υποδέχεται, επίσης, την Μαρία Κανελλοπούλου σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη σε όλους μας «Τασία», από το «Καφέ της Χαράς», μιλά για την πολυετή πορεία της στο σανίδι και την τηλεόραση, ενώ εκφράζει τη μεγάλη θλίψη της για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις αριστερές καταβολές της και την ιδιότητά της ως βουλευτής, επί ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, μιλά για την άψογη συνεργασία που είχε με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και εξηγεί γιατί την θεωρεί ως το «μέτρο» των συνεργασιών.

Η Μαρία Κανελλοπούλου στο "The 2night show" ΑΝΤ1

The 2night Show: Οι καλεσμένοι της Πέμπτης

Την Πέμπτη (25/02), στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος μιλάει για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το φετινό «Survivor» και αποκαλύπτει τους λόγους που δεν προχώρησε τελικά η συμφωνία. Το παρακολουθεί; Πώς του φαίνεται ο Γιώργος Λιανός ως παρουσιαστής; Θα συμμετείχε στο «Survivor All Star»; Επίσης, αναφέρεται στις επιλογές που έκανε στη ζωή του, μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και εκφράζει τον σεβασμό και την αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής, δηλώνοντας ανοιχτός σε προτάσεις. Τέλος, μιλάει για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» και το έργο του, το οποίο αφορά στην κακοποίηση παιδιών.

Ο Ντάνος στο "The 2night show" ΑΝΤ1

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Κάτια Ταραμπανκό, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες του φετινού «Survivor». Η Κάτια μιλάει για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβιώσης και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Γιατί κράτησε το ρύζι για τον εαυτό της; Η κόκκινη ομάδα ήταν «δεμένη» και πίσω από τις κάμερες; Υπήρχαν σκόπιμα φλερτ στην καλύβα; Ποιος θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι; Τέλος, ανακοινώνει τα μελλοντικά της επαγγελματικά βήματα και δηλώνει πως από τα σχόλια που δέχθηκε, όσο ήταν μέσα στα ριάλιτι, βελτιώθηκε και έγινε καλύτερος άνθρωπος αφού πήρε το μάθημά της.

Η Κάτια Ταραμπανκό στο "The 2night show" ΑΝΤ1

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου ή αλλιώς ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης, ο οποίος έγινε viral με την επική του συνέντευξη στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», σχετικά με το κορονο- πάρτι που έκανε, για να παίξει παράνομα το «Ρε Ματζόρε» του. Ο Κωνσταντίνος μιλάει για τους μπελάδες του με την αστυνομία, την εμπειρία του στο δικαστήριο, το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που του επιβλήθηκε και δηλώνει έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες. Ο νεαρός ρεμπέτης θυμάται τον μέντορά του Αγάθωνα, τη συνεργασία τους, τον σεβασμό και την πειθαρχία που του δίδαξε στη μουσική. Τέλος, δείχνει το περίφημο πρόστιμο, εξηγεί πώς θα μαζέψει τα χρήματα για να το πληρώσει και παίζει με το μπουζούκι του, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το «Ρε Ματζόρε».

Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης στο "The 2night show" ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα