The Bachelor: Αποχώρηση με κλάματα και καρφιά – “Ένα ποντίκι ήταν”

The Bachelor: Αποχώρηση με κλάματα και καρφιά – “Ένα ποντίκι ήταν”

Ακόμα μία αποχώρηση από το σπίτι του Bachelor. Δεν πήρε τριαντάφυλλο και έχασε την ευκαιρία να μπει στην τελική πεντάδα.

Όλο και μειώνονται τα πρόσωπα που βρίσκονται στο σπίτι του Bachelor, προσπαθώντας να κερδίσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Η “Τελετή των Ρόδων” της Παρασκευής ήταν αρκετά επεισοδιακή, αφού στη βίλα “εισέβαλε” η Αντζελίνα Χαλντέντα, φέρνοντας τα πάνω-κάτω και προκαλώντας εντάσεις, αλλά και νέα δεδομένα στο ριάλιτι.

Στο φινάλε, ο Αλέξης Παππάς κλήθηκε να επιλέξει την κοπέλα που δεν θα έπαιρνε τριαντάφυλλο, δείχνοντάς της ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου.

Τελικά αποφάσισε να μη δώσει τριαντάφυλλο στην Αθηνά, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει το τριαντάφυλλο του Αλέξη Παππά και είδε την έξοδο λίγο πριν το φινάλε, χάνοντας την ευκαιρία να μπει στην πεντάδα.

Κατά την αποχώρησή της αρκετές κοπέλες ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ η ίδια δήλωσε: “Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά. Του άνοιξα την καρδιά μου. Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, τον ευχαριστώ για την πορεία που είχαμε και τα πράγματα που έκανε για μένα. Εύχομαι να βρει τον αληθινό έρωτα”.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα “καρφιά”, όπως αυτά που πέταξε η “Αθηνά New York”, που είχε αρκετούς λόγους για τους οποίους χάρηκε από την αποχώρηση της συνονόματής της: “Αυτή ήταν ένα ποντίκι εδώ. Έκανε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που θα έχω το δικό μου δωμάτιο”.

Αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι βρίσκονται συνεχίζουν η Αθηνά New York, η Γιώτα, η Άννα, η Μαρία και η Ιζαμπέλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα