Bachelor: Η Αντζελίνα φέρνει τα πάνω κάτω – Καβγάδες, νεύρα και κλάματα

Bachelor: Η Αντζελίνα φέρνει τα πάνω κάτω – Καβγάδες, νεύρα και κλάματα
Αντζελίνα Χαλντέντα Instagram / @antzelina_haldeda

Η "εισβολή" της περσινής παίκτριας Αντζελίνας Χαλντέντα στο "The Bachelor" αναμένεται να είναι εκρηκτική. Οι αντιδράσεις των κοριτσιών που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Αναστάτωση θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο του “The Bachelor”, που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (03/12), καθώς η περσινή παίκτρια Αντζελίνα Χαλντέντα αναμένεται να “εισβάλει” στο ριάλιτι αγάπης.

Η παίκτρια του περσινού “The Bachelor” είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση διεκδικώντας τον Παναγιώτη Βασιλάκο και είχε ξεχωρίσει λόγω της εκρηκτικής προσωπικότητάς της, ενώ είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό.

Απόψε, η Αντζελίνα Χαλντέντα θα κάνει την εμφάνισή της στο παιχνίδι και θα φέρει τα πάνω κάτω, προκαλώντας καβγάδες, νεύρα και κλάματα στα υπόλοιπα κορίτσια, που δεν θα την υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί απροειδοποίητα στο ραντεβού που θα έχει ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα. Θα γνωριστεί με τον νέο “Bachelor” και θα δηλώσει ότι θέλει να τον διεκδικήσει!

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει αν αυτό ισχύει στην πραγματικότητα ή αν πρόκειται για κάποια φάρσα που ετοιμάζει ο Έλληνας “Bachelor” στις παίκτριες του ριάλιτι του Alpha.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η εμφάνιση της Αντζελίνας Χαλντέντα έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι, αφού έχει χάσει πάνω από 15 κιλά. Η ίδια είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό την δύσκολη περίοδο που πέρασε σχετικά με το σώμα και το βάρος της, ενώ είχε κάνει έκκληση για τις διατροφικές διαταραχές.

Bachelor: Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Αντζελίνας

Η ανάρτηση της Αντζελίνας Χαλντέντα στο Instagram

Η Αντζελίνα Χαλντέντα προανήγγειλε την είσοδό της στο “The Bachelor”, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από την σημερινή της εμφάνιση και γράφοντας: “Έτοιμη για απόψε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα