The Chase: Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι παίκτες – Έδωσαν 18 σωστές απαντήσεις και “εξαφάνισαν” τη “Γυναίκα με τα Μαύρα”

The Chase: Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι παίκτες – Έδωσαν 18 σωστές απαντήσεις και “εξαφάνισαν” τη “Γυναίκα με τα Μαύρα”
Η "Γυναίκα με τα μαύρα" MEGA TV

"Σκούρα" τα βρήκε στο The Chase της Πέμπτης η "Γυναίκα με τα Μαύρα" αφού και οι τέσσερις παίκτες κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του παιχνιδιού και να την αντιμετωπίσουν στα ίσια. Υποκλίθηκε το Twitter στις γνώσεις των παικτών.

Το τηλεπαιχνίδι ερωήσεων “The Chase” επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (30/06) μέσα από τη συχνότητα του MEGA και για ακόμη μία φορά το επίπεδο των τεσσάρων παικτών ήταν ιδιαίτερα υψηλό και φάνηκε να δυσκολεύει τον “Chaser”, τη θέση του οποίου είχε πάρει σήμερα η “Γυναίκα με τα Μαύρα“.

Οι παίκτες έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους απαντώντας σωστά σε πολλές ερωτήσεις και κατάφεραν όλοι να περάσουν στον τελικό και να αναμετρηθούν με την “Κυνηγό”, η οποία είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους φανατικούς τηλεθεατές και χρήστες του Twitter.

Όμως αυτή τη φορά οι τέσσερις παίκτες δεν της έκαναν τη χάρη, αφού κατάφεραν να δώσουν 18 σωστές απαντήσεις, σπάζοντας κάθε ρεκόρ και τελικά επικράτησαν της “Γυναίκας με τα Μαύρα”.

Το Twitter παρακολούθησε και αυτό το επεισόδιο και υποκλίθηκε στις γνώσεις των τεσσάρων παικτών, ενώ κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας εντόπισαν και την “αχίλλειο πτέρνα” της “Γυναίκας με τα Μαύρα”. Δεν ήταν λίγοι επίσης εκείνοι που παραπονέθηκαν για το επίπεδο των ερωτήσεων που έγιναν στην “Chaser”.

The Chase: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version