The Chase: Η “Γυναίκα με τα Μαύρα” υποκλίθηκε σε παίκτρια που απαντούσε μόνη της στον τελικό

The Chase: Η “Γυναίκα με τα Μαύρα” υποκλίθηκε σε παίκτρια που απαντούσε μόνη της στον τελικό
Η Μαρία Μάρκου ή αλλιώς "Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα" mega tv

Παρά τον χαμένο τελικό, η Δανάη απέσπασε κολακευτικά σχόλια από την Μαρία Μάρκου, αφού είχε πάρει επ' ώμου τις απαντήσεις της ομάδας της.

Είναι γνωστό πως η “Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα” είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Twitter, αποτελώντας μία πολύ δυνατή “Chaser” στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του MEGA.

Συνεπώς, ένα κολακευτικό της σχόλιο σε παίκτρια του “The Chase” δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Η Μαρία Μάρκου, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αποθέωσε τη Δανάη για την επίδοσή της στο επεισόδιο της Δευτέρας και για την πληθώρα σωστών απαντήσεων που έδωσε, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν ουσιαστικά η μόνη που απαντούσε στον τελικό.

Εντύπωση, άλλωστε, προκάλεσε το γεγονός πως, παρά το ότι στην τελική φάση βρέθηκε μαζί με ακόμα έναν παίκτη, το όνομα “Δανάη” ήταν το μόνο που ακουγόταν, φέρνοντας και τις περισσότερες -πλην μίας- σωστές απαντήσεις στην ομάδα της.

Μολονότι οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη “Μυστηριώδη Γυναίκα με τα Μαύρα”, η οποία “καθάρισε” τον τελικό σε ένα λεπτό, η Δανάη απέσπασε τα εύσημα της αντιπάλου της, που έσπευσε να τη συγχαρεί στο τέλος του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα