The Masked Singer: Αποκαλύφθηκε το Ποπ Κορν – Άφωνοι οι κριτές

The Masked Singer: Αποκαλύφθηκε το Ποπ Κορν – Άφωνοι οι κριτές
Το Ποπ Κορν στο The Masked Singer STUDIO FOTOGENIA

Ο καλλιτέχνης που βρισκόταν πίσω από τη μάσκα του Ποπ Κορν κλήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του στο Masked Singer του Σαββάτου. Οι αντιδράσεις των τεσσάρων κριτών.

Το The Masked Singer επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου (28/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μία νέα έκπληξη περίμενε κοινό και κριτική επιτροπή.

Ο Αμφορέας, το Μωρό, το Παγωτό και άλλες ευφάνταστες και άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες παρέλασαν από τη σκηνή του Masked Singer και κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους στο απολαυστικό show μεταμφιέσεων, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται από τα performances.

The Masked Singer: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

The Masked Singer: Εκτός διαγωνισμού το Ποπ Κορν

Η εμφάνιση του Ποπ Κορν ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έτσι κλήθηκε να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, με τους τέσσερις κριτές και detectives, Θοδωρή Μαραντίνη, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκο Μουτσινά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να δίνουν για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ… προβλέψεων.

Ο Σάκης Ρουβάς υπενθύμισε on camera τις επίσημες προβλέψεις των detectives, με τον Νίκο Μουτσινά να πετυχαίνει τον καλλιτέχνη που βρισκόταν πίσω από τη μάσκα, καθώς ήταν ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης!

The Masked Singer: Η εμφάνιση του Ποπ Κορν

The Masked Singer: Η αποκάλυψη του Ποπ Κορν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα