The Voice: Ανατροπή με το πρόσωπο του family room – Η πρώτη αποκάλυψη από τα παρασκήνια

The Voice: Ανατροπή με το πρόσωπο του family room – Η πρώτη αποκάλυψη από τα παρασκήνια
Οι coaches του The Voice Instagram@thevoiceofgreece

Τα γυρίσματα για τα battles του The Voice ξεκινάνε σήμερα και μία παλιά γνώριμη επιστρέφει στο τιμόνι της παρουσίασης του backstage.

Τα Blind Auditions του The Voice συνεχίζονται και ήδη οι τέσσερις coaches του μουσικού show, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός και Πάνος Μουζουράκης, έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν τις ομάδες τους, την ίδια στιγμή όμως οι φήμες για το ποια παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση του backstage και θα βρίσκεται στο family room διαδέχονται η μία την άλλη.

Μέχρι τώρα τα δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου να αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο μία παλιά γνώριμη επιστρέφει και αυτή δεν είναι άλλη από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία παρουσίαζε το backstage του talent show την περσινή σεζόν.

Αυτό αποδεικνύει και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και συγκεκριμένα στον λογαριασμό του hairstylist Νάσου Ασημακοπούλου, στο οποίο απεικονίζεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τα γυρίσματα του The Voice, καθώς σήμερα πραγματοποιείται το πρώτο γύρισμα των μουσικών battles.

Βάλια Χατζηθεοδώρου Instagram@nasos_asimakopoulos

Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές Νοεμβρίου η Φαίη Σκορδά έχοντας καλεσμένη στην εκπομπή της τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, αποκάλυψε πως εκείνη θα είναι η παρουσιλαστρια του backstage του The Voice με την ίδια ωστόσο να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει την είδηση, γελώντας αμήχανα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα