The Voice: Η γκάφα του Σάκη Ρουβά – Αποκάλυψε την έκπληξη του τελικού

The Voice: Η γκάφα του Σάκη Ρουβά – Αποκάλυψε την έκπληξη του τελικού
Ο Σάκης Ρουβάς Glomex

Κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης του The Voice of Greece, ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια απίστευτη γκάφα, καθώς αποκάλυψε την μεγάλη έκληξη του τελικού.

Μια τεράστια γκάφα έκανε το βράδυ του Σαββάτου στον ημιτελικό του ‘The Voice” ο Σάκης Ρουβάς, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου, του Πάνου Μουζουράκη και του Γιώργου Λιανού.

Συγκεκριμένα, αφού ξεκίνησε η live μετάδοση της βραδιάς, ο Σάκης αποκάλυψε πως περιμένει με ανυπομονησία να δει τον Πάνο και την Έλενα να τραγουδάνε μαζί, με τους δύο κριτές να τον διορθώνουν λέγοντας πως αυτό θα γίνει στον μεγάλο τελικό.

“Θα είναι μία εκπληκτική βραδιά απόψε περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τα παιδιά μας που τα έχουν προετοιμάσει. Έχουμε δώσει όλα και οι τέσσερις. Έχουμε πραγματικά εργαστεί με τα παιδιά, έχω παρακολουθήσει και πρόβες των υπολοίπων coaches. Εκτός του ότι θα έχουμε πάρα πολύ ωραίες εμφανίσεις στη σκηνή του Voice απόψε θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε τον Πάνο και την Έλενα να τραγουδάνε μαζί”, είπε ο Σάκης Ρουβάς με τους δύο κριτές να λένε πως αυτό θα γίνει στον μεγάλο τελικό.

“Μου έφαγες την έκπληξη του τελικού. Ήθελα να την πω στο τέλος του επεισοδίου. Τώρα να το πάρει το… ποτάμι! Ναι αύριο μη μας χάσετε στο μεγάλο τελικό θα έχουμε πολλές εκπλήξεις”, είπε ο Γιώργος Λιανός τότε με χιούμορ.


Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Κυριακή, το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του μουσικού talent show.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα